Comenzi telefonice 0757 101 000

Analizoare corporale

Analizoare corporale profesionale, cu tehnologie medicala special dezvoltata pentru masurarea exacta a compozitiei corpului. Pentru cabinete medicale sau de nutritie, pentru adulti sau copii.

Care sunt avantajele utilizarii unui analizor corporal?

Un analizor corporal poate oferi informatii precise despre compozitia corporala a unei persoane, cum ar fi procentul de grasime, masa musculara si cantitatea de apa din organism, care pot fi folosite pentru a monitoriza si imbunatati starea de sanatate.

Cum functioneaza un analizor corporal?

Un analizor corporal functioneaza prin emiterea de unde electromagnetice care sunt absorbite de tesuturile corpuluin in mod diferit, in functie de compozitia lor. Aceste informatii sunt apoi analizate de dispozitiv pentru a calcula compozitia corporala a persoanei.

Ce tipuri de analizoare corporale sunt disponibile pe piata?

Exista mai multe tipuri de analizoare corporale disponibile pe piata, cum ar fi analizoarele prin bioimpedanta, analizoarele cu absorbtie de raze X sau analizoarele cu impedanta metabolica.

Care sunt limitele utilizarii unui analizor corporal?

Un analizor corporal poate oferi informatii precise despre compozitia corporala, dar nu poate furniza informatii despre starea generala de sanatate sau despre bolile existente. De asemenea, rezultatele analizorului pot fi afectate de factori precum hidratarea sau consumul de alimente inainte de test.

Cat de precis este un analizor corporal?

Precizia unui analizor corporal poate varia in functie de tipul de dispozitiv si de calitatea acestuia. In general, analizoarele de calitate superioara pot oferi rezultate cu o precizie de pana la 3-5%. Totusi, este important sa se ia in considerare si alte metode de evaluare a compozitiei corporale, cum ar fi masurarea circumferintei taliei sau a greutatii.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.