Comenzi telefonice 0757 101 000

Analizoare colesterol, trigliceride, acid uric si glicemie

PROMED va ofera o gama variata de analizoare pentru glicemie, colesterol, trigliceride, acid uric si hemoglobina de la firme de renume ca Acon Laboratories, Roche Diagnostics, Biochemical System, care ajuta la masurarea si monitorizarea glucozei, colesterolului, trigliceridelor, acidului uric sau hemoglobinei din sange.

Avem nevoie de colesterol în sânge pentru a rămâne sănătoși, iar atunci când nivelul acestuia devine prea mare este o problemă. Colesterolul ridicat poate duce la probleme de sănătate în viitor, iar singura modalitate de a ști că îl aveți este să faceți un test de colesterol.
Colesterolul ridicat nu are de obicei semne sau simptome și poate avea cauze genetice, insa un factor important il constituie și stilul de viață, așa că vă sfătuim să faceți un control chiar dacă sunteți tânăr, în formă și vă simțiți sănătos.
Un control al colesterolului implică un simplu test de sânge.
Medicul dumneavoastră ar trebui să verifice și o altă grăsime din sânge numită trigliceride, deoarece acestea vă afectează și sănătatea inimii.

Trigliceridele sunt un tip de grăsime din sânge. Sunt sursa noastră principală de energie și sunt esențiale pentru o sănătate bună. Dar dacă aveți prea mult în sânge, acest lucru poate crește riscul de boli de inimă.
Se știe că trigliceridele ridicate contribuie la riscul de boli de inimă și alte boli ale inimii și vaselor de sânge, iar nivelurile foarte ridicate ale trigliceridelor pot provoca afecțiuni medicale grave, cum ar fi pancreatita.

De asemenea, tot aici veti gasi analizoare corporale si analizoare corporale profesionale, cu tehnologie medicala special dezvoltata pentru masurarea exacta a compozitiei corpului, destinate cabinetelor medicale sau de nutritie, pentru adulti sau copii.

O alta categorie importanta de produse din categoria Analizoare o reprezinta aparatele de masurat INR pentru controlul capacitatii de coagulare a sangelui, furnizate de marii producatori Acon Laboratories si Roche Diagnostics

 Tot de la companii de renume provin si modelele de glucometru profesional, destinate masurarii glucozei din sange.

 O alta categorie importanta de produse o reprezinta testele de glicemie, teste INR, teste de colesterol, hemoglobina si trigliceride, acid uric si accesorii – stripuri glucometru, teste Coagucheck si Accutrend, ace cu lansator, ace intepator.

Analizor semi-automat pentru testarea HbA1c, albumină glicată, CRP, Analizor performant de analiză a hemoglobinei glicozilată, Folosește tehnologia imunoturbidimetrică.
• Oferă rezultatele în ≤ 6 minute

Analizoare corporale profesionale, cu tehnologie medicala special dezvoltata pentru masurarea exacta a compozitiei corpului, Cantar corporal inteligent pentru analiza optima a greutatii si a masei corporale cu display detasabil cu suport rabatabil. Masoara si analizeaza:
– greutatea
– IMC (indicele de masa corporala)
– procentul de grasime corporala
– procentul de masa musculara
– masa osoasa
– procentul de apa din organism

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.