Comenzi telefonice 0757 101 000

Plicometru digital Gima

5.400 lei

Disponibil la precomandă. Veți fi contactat pentru termenul de livrare după plasarea comenzii.

SKU: 27346

Plicometrul digital Gima este un etrier profesional cu cablu PC pentru transfer de date USB. Acest instrument de înaltă precizie măsoară grosimea unui pliu de piele cu stratul său de grăsime subiacent, oferind medicilor situația țesuturilor subcutanate ale pacientului.

Caracteristici:

• Posibilitate de recalibrare
Produs pentru a respecta standardele internaționale, „Skinfold caliper” Gima are arcuri care exercită o presiune de 10 g/mm2 asupra pliului pielii și o scară precisă care măsoară grosimea în mm. Cu posibilitatea de recalibrare a presiunii, rezolvă problema majoră a șublerului tradițional de pliuri cutanate, care este reducerea tensiunii arcului în timp.

• Ușor de utilizat și de citit
Cu afișaj digital, este furnizat cu imagine care arată pozițiile recomandate pentru măsurători. Tabelele vor ajuta la obținerea unui procent corect de grăsime corporală din datele măsurate și la o evaluare corectă a pacientului.

• Elegant și ușor de utilizat
Un finisaj special din nailon face ca dispozitivul să simtă pielea, evitând problemele de contact cu metalul. Fabricat din metal și vândut într-o cutie atractivă din lemn (19x36xh 6 cm). Fabricat in Italia, prevazut cu certificat CE de dispozitiv medical. Manual de utilizare în GB, FR, IT.

• Gestionarea datelor pe PC
Pentru transferul imediat de date pe majoritatea programelor (Excel, Word, Open Office, …). Cerințe: Windows 2000, XP (Service Pack 2), 7, Vista. USB 2.0 minim.

Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

    Updating…
    • Nu ai niciun produs în coș.