Comenzi telefonice 0757 101 000

Mobilier medical - Mobilier pentru spitale, clinici, cabinete si laboratoare medicale

Promed va pune la dispozitie moblier medical destinat spitalelor, clinicilor, cabinetelor, laboratoarelor medicale si nu numai. Mobilierul medical disponibil online si in showroom ofera siguranta maxima si calitate. Gama de produse include o varietate de piese de mobilier destinate sa eficientizeze activitatile specifice desfasurate in zonele functionale ale unei clinici, dar si accesorii pentru practica medicala, ca de exemplu canapele de examinare si scaune specifice.

Caracteristicile principale ale mobilierului medical oferit de Promed sunt flexibilitatea si igiena, acesta fiind realizat din otel inoxidabil, astfel ca este protejat impotriva ruginii, diverselor coroziuni, usor de dezinfectat si de curatat, toate acestea pe o durata indelungata de timp. In ceea ce priveste scaunele, mesele  si canapelele de examinare, acestea sunt acoperite cu piele ecologica de inalta calitate, disponibila intr-o varietate de culori.

Canapelele pentru consultatii si examinare, mesele de  masaj portabile si fixe potrivite pentru cabinete medicale sau cosmetica sunt prevazute cu cap rabatabil, picioare pliabile sau cu actionare electrica a capului rabatabil si a inaltimii.

Scaunele recoltare destinate laboratoarelor medicale si scaunele ORL fabricate de firme renumite din tara si strainatate sunt dotate cu actionare hidraulica a spatarului sau cu  actionare electrica a spatarului si a suportului pentru picioare. Spatarul si suportul pentru picioare pot fi rabatate pana la pozitia orizontala.

Gama de mese ginecologie cu accesorii din otel inoxidabil cuprinde atat modele electrice cu 2 motoare si roti, ce pot fi ajustate electric pe inaltime, fata, spate, cu ajutorul telecomenzii sau controlate printr-un panou electric cu pedale, cat si mese cu actionare mecanica, prevazute cu suport de perfuzie si vas colector.

Un element important din varietatea de mobilier medical il reprezinta masa pentru instrumentar medical din inox sau otel, cu sau fara sertar, cu roti pivotante, cu unul sau doua blaturi din otel inoxidabil. Suprafetele au finisaj impecabil, sunt usor de dezinfectat si de igienizat, rezistente la rugina si coroziuni.

Pentru o cat mai buna organizare in cadrul unei institutii medicale este nevoie de   dulapuri pentru medicamente, dulapuri medicale pentru instrumentar si trolii medicale.  Avand o structura din otel vopsit in camp electrostatic sau realizate din PAL, cu picioare detasabile din otel vopsit, cu 2 sau mai multe polite si usi metalice sau din sticla, prevazute cu incuietoare.

Dotarile unei clinici nu ar fi complete fara paturile de spital cu saltea, actionate mecanic sau electric, pentru adulti cat si paturile pediatrice si canapele consultatii nou-nascuti si copii. Modelele difera prin optiunile de rabatare a diferitelor sectiuni ale patului, sunt prevazute cu roti pivotante si cu doua pedale de frana, tablii detasabile si sistem reglabil pe inaltime pentru perfuzii.

In completarea acestor piese de mobilier va oferim si o gama variata de noptiere spital fabricate din metal, pal sau ABS, cu sertar si dulap si cu masa de pliere in panoul lateral, precum si diverse suporturi perfuzii din inox si otel.

Pentru transportarea pacientilor in siguranta, va oferim ma multe modele de targi medicale – targi pentru ambulanta, targi pentru transportul si transferul pacientilor in sala de operatii, targa pentru transport pacienti in caz de accident, precum si scaune transport pacienti. Dotate cu suport perfuzii, suport de brat si cu posibilitatea de rabatare in diverse pozitii, acestea sunt prevazute cu 4 roti pivotante, 2 avand frane si cu 4 amortizoare din PVC elastice care pot amortiza impactul.

Un element important care ofera intimitate pacientilor il reprezinta paravanele medicale cu 2, 3 sau 4 elementi, cu acoperire textila sau poliplan.

Pentru o cat mai buna diagnosticare si cercetare a radiografiei oferim modele ultramoderne de negatoscoape – slim (24mm) sau normale, cu neon sau led pentru o temperatura cat mai scazuta, care se pot monta cu usurinta pe perete.

Orice cabinet medical, spital sau laborator are o sala de asteptare pentru pacienti. Pentru confortul acestora, oferim scaune sala de asteptare si seturi scaune sala de asteptare cu 2, 3 sau 4 locuri, cu picioarele prevazute cu pufere antiderapante si  confectionate din piele sintetica intr-o multitudine de culori. De asemenea si pentru personalul medical punem la dispozitie scaune cu spatar sau fara, ergonomice, confectionate din piele ecologica disponibila in mai multe culori.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.