Comenzi telefonice 0757 101 000

Glucometru profesional - Glucometre la pret mic

Glucometru este un aparat de masurare a glucozei din sange. Promed.ro comercializeaza glucometre de la firme de profil: Roche Diagnostics, Biochemical Systems.

Ce este un glucometru?

Un glucometru este un dispozitiv medical utilizat pentru a masura nivelul de zahar din sange.

Cum functioneaza un glucometru?

Un glucometru utilizeaza o picatura de sange pentru a determina nivelul de zahar din sange prin intermediul unei reacții chimice.

Care sunt avantajele utilizarii unui glucometru?

Utilizarea unui glucometru poate ajuta la monitorizarea si controlul nivelului de zahar din sange, ceea ce poate ajuta la prevenirea complicatiilor asociate cu diabetul. De asemenea, pote furniza informatii vitale pacientului, care sa conduca la modificari ale stilului de viata in vederea mentinerii unui nivel sanatos al zaharului din sange.

Cat de des trebuie sa folosesc un glucometru?

Frecventa cu care trebuie sa folositi un glucometru variaza in functie de fiecare persoana in parte si poate fi stabilita in colaborare cu medicul dumneavoastra. In general, persoanele cu diabet zaharat trebuie sa-si masoare nivelul de zahar din sange de cel putin o data pe zi.

Ce trebuie sa fac daca rezultatele glucometrului sunt prea mari sau prea mici?

Daca rezultatele glucometrului sunt prea mari sau prea mici, este recomandat sa va consultati cu medicul dumneavoastra pentru a determina cauza si pentru a lua masurile necesare pentru a controla nivelul de zahar din sange. De asemenea, este important sa verificati daca glucometrul este calibrat corect si daca utilizati corect dispozitivul.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.