Comenzi telefonice 0757 101 000

Analizoare glicemie, colesterol, trigliceride, acid uric, hemoglobina

Analizoare pentru glicemie, colesterol, trigliceride, acid uric si hemoglobina de la firme de renume ca Acon Laboratories, Roche Diagnostics, Biochemical System, ajuta la masurarea si monitorizarea glucozei, colesterolului, trigliceridelor, acidului uric sau hemoglobinei din sange.

Ce este un analizor de glicemie?

Un analizor de glicemie este un dispozitiv medical utilizat pentru a masura nivelul de glucoza din sange.

Cum functioneaza un analizor de glicemie?

Un analizor de glicemie foloseste tehnologia electrochimica pentru a determina nivelul de glucoza din sange prin introducerea unei mostre de sange in dispozitiv.

Cine poate utiliza un analizor de glicemie?

Un analizor de glicemie poate fi utilizat atat de persoanele care sufera de diabet, cat si de personalul medical specializat pentru a monitoriza si controla nivelul de glucoza din sange al pacientilor.

De ce este important sa se monitorizeze nivelul de glucoza din sange?

Nivelul de glucoza din sange poate avea un impact semnificativ asupra sanatatii si bunei functionari a organismului. Un nivel prea mare sau prea mic de glucoza din sange poate duce la complicatii de sanatate si poate afecta buna functionare a organelor interne.

Exista riscuri asociate cu utilizarea unui analizor de glicemie?

In general, utilizarea unui analizor de glicemie nu prezinta riscuri semnificative. Cu toate acestea, este important sa se respecte instructiunile de utilizare si sa se verifice periodic functionarea corecta a dispozitivului pentru a evita erorile in masurarea nivelului de glucoza din sange.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.