Comenzi telefonice 0757 101 000

Trolii medicale

Promed vă pune la dispoziție o gamă variată de trolii medicale, adaptate nevoilor specifice ale personalului medical și pacienților. Troliul medical este esențial în mediul clinic, fiind construit pentru a facilita transportul și organizarea în cadrul unităților medicale.

Descoperiți troliul de alimente, ideal pentru transportul mesei pacienților într-o manieră igienică și eficientă. Pentru proceduri chirurgicale, troliul de anestezie și troliul medical de anestezie sunt construite să susțină echipamentele de anestezie, asigurând un acces ușor și sigur pentru anestezist.

Pentru cei care doresc durabilitate și rezistență sporită, troliul din oțel și troliul medical din inox sunt alegerile perfecte, garantând o durată lungă de utilizare și o curățare ușoară. Troliul pentru dosare medicale este special proiectat pentru a ajuta personalul medical să transporte și să organizeze dosarele pacienților fără efort.

Atunci când vine vorba de medicamente și echipamente esențiale, troliul pentru medicamente și troliul pentru aparate medicale de urgență sunt ideale. Acestea sunt concepute pentru a fi ușor de manevrat și a oferi acces rapid la echipamente în situații de urgență. Troliul pentru urgențe este, de asemenea, o alegere excelentă pentru unitățile de primire urgențe, asigurând că totul este la îndemână atunci când contează cel mai mult.

Alegeți troliul medical potrivit pentru nevoile dvs. din magazinul nostru  și beneficiați de calitate superioară și funcționalitate excelenta.

Vizitați-ne și descoperiți gama noastră completă de trolii medicale, fiecare dintre ele fiind construit pentru a satisface cerințele specifice ale mediului clinic.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.