Comenzi telefonice 0757 101 000

Termometru MICROLIFE NC 150

220 lei

SKU: NC150

Termometru non-contact Microlife NC 150 este un termometru care masoara temperatura corpului pe frunte, fara contact, in 3 secunde.

Cu noul NC 150 de la Microlife poti masura temperatura corpului fara ca macar sa atingi pielea. E suficient sa tii termometrul la o distanta de câtiva centimetri de centrul fruntii si sa-l „plimbi” usor catre tâmpla; în 3 secunde îti va afisa valoarea exacta a temperaturii. Ba mai mult, în caz de febra te va avertiza sonor si ecranul se va colora în rosu, gratie tehnologiei Silent Glow.

Si asta nu e tot! Cu acest termometru poti masura temperatura oricarui obiect între 0 si 100 grade Celsius, ba chiar si temperatura camerei. Mamicile au în sfârsit instrumentul ideal care le spune cât este temperatura laptelui din biberon sau a apei din baita copilului.

Nu în ultimul rând, NC 150 este instrumentul ideal pentru spitale si cabinete medicale, întrucât masoara temperatura unui numar oricât de mare de pacienti, fara a fi nevoie de dezinfectarea sau macar curatarea sumara a sondei de masurare.

Detalii tehnice:

– masurare pe frunte fara atingerea pielii
– afisarea temperaturii in 3 secunde
– precis si usor de folosit
– alarma in caz de febra
– 30 memorii
– senzor de masurare
– oprire automata
– masoara temperatura corpului, a diverselor obiecte sau a camerei
– TESTAT CLINIC si recomandat de medici

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termometru MICROLIFE NC 150”

Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

    Updating…
    • Nu ai niciun produs în coș.