Comenzi telefonice 0757 101 000

Terapia T.E.C.A.R. – Fisioline RADIANT® Monopolar – Bipolar – Tripolar

Pret disponibil la cerere

  SKU: RADIANT40002

  Fisioline RADIANT® este un generator de radiofrecvență care administrează energia prin efectuarea transferului de energie prin trecerea curentului electric datorită efectului monopolar, bipolar și tripolar capacitiv și rezistiv.

  Principiul pe care se bazează radiofrecvența este evocarea producției de căldură prin administrarea undelor electromagnetice pentru a stimula procesele naturale metabolice și antiinflamatorii din interiorul structurilor biologice.

  4 modele de T.E.C.A.R. – Terapie adecvată pentru a satisface nevoile fiecărui operator:
  – Fisioline RADIANT® 200-300-400, Radiant Mobile 200W

  Tehnologie înaltă în 3 modele puternice și versatile.
  Versiuni disponibile:
  – Fisioline RADIANT® 200: 200W – 350VA putere
  – Fisioline RADIANT® 300: 300W – 400VA putere
  – Fisioline RADIANT® 400: 400W – 450VA putere

  Două moduri de transmitere a căldurii:
  Diferitele moduri de generare și transmitere a căldurii, capacitive și rezistive, în raport cu tipul de țesut țintă și obiectivele terapeutice care trebuie atinse, permit terapeutului să acționeze prin exploatarea optimă a proprietăților analgezice, aspecte trofice și mecanice ale administrării controlate a căldurii, în diferitele faze care însoțesc trauma până la restabilirea completă a normalității anatomice și funcționale.

  Terapia T.E.C.A.R. - Fisioline RADIANT® Monopolar - Bipolar - Tripolar

  Triplăm operațiunea

  O caracteristică unică a Fisioline RADIANT® sunt piesele de mână bipolare circulare și rezistente la bile și piesele de mână cu trei poli. Fisioline RADIANT® a fost unul dintre primele dispozitive pentru terapia T.E.C.A.R care a adoptat piese de mână rezistive bipolare.

   

   

   

   

  Terapia T.E.C.A.R. - Fisioline RADIANT® Monopolar - Bipolar - Tripolar

   

  Piese de mână bipolare și tripolare rezistive

  Această tehnică de aplicare, care nu necesită electrodul de referință, permite circumscripția zonei tratate cu o metodă rezistivă: patologii precum tendinita lui Ahile, tendinita rotuliană, sindromul temporomandibular, pot fi tratate prin concentrarea energiei exclusiv în zona interesată.

   

   

  În mod similar, cu această metodă este posibil să operați pe zone ale corpului, cum ar fi capul și gâtul, care nu pot fi tratate în modul monopolar. Fisioline RADIANT® face posibilă utilizarea ca alternativă la piesele de mână bipolare rezistive, de asemenea piese de mână rezistive cu trei poli care, în special aplicații, permit optimizarea distribuției energiei.

  Terapia T.E.C.A.R. - Fisioline RADIANT® Monopolar - Bipolar - Tripolar

   

  Emisie continuă și pulsată Fisioline RADIANT® combină modul continuu cu modul pulsat care vă permite să țineți sub control efectele datorate hiperemiei. În special în tratamentul patologiilor musculo-scheletice în faza acută sau în toate acele tratamente care trebuie să fie predominant atermice, cum ar fi patologiile traumatice recente. Modul pulsat permite operatorului să seteze CICLUL DE DEZVOLTARE (reglabil de la 10% la 90%) și, în consecință, timpul de livrare și pauză, permițând adaptarea terapiei la nevoile fiecărui pacient.

   

   

  Terapia T.E.C.A.R. - Fisioline RADIANT® Monopolar - Bipolar - TripolarMod automat

  Alături de terapia manuală tradițională, Fisioline RADIANT® are un mod automat, atât capacitiv cât și rezistiv, care permite aplicarea automată a radiofrecvenței fără a fi necesară intervenția continuă a operatorului.

   

   

  Bara de putere energetică: un sistem interactiv între operator și energie

  Terapia T.E.C.A.R. - Fisioline RADIANT® Monopolar - Bipolar - Tripolar

  Contor de impedanță, bara de putere energetică și contact corect

  Fisioline RADIANT® este echipat cu un contor de impedanță care, prin măsurarea constantă a tensiunii și curentului care curge pe subiectul tratat, calculează impedanța zonei tratate. Impedanța măsurată în „Ohm” (simbolul Ω) este monitorizată constant în timpul tratamentului și o indicație a transferului de energie este furnizată prin intermediul unei bare de umplere (Energy Power Bar). Această bară este delimitată central de două crestături verticale care indică un transfer optim de energie.

   

  Terapia T.E.C.A.R. - Fisioline RADIANT® Monopolar - Bipolar - TripolarȘapte frecvențe:

  – Lucrează la diferite adâncimi
  – Tratează toate tipurile de țesuturi
  – Permite flexibilitate maximă
  – Permite diferite modus operandi
  – Personalizează terapii

   

  Scanare automată a frecvenței cu modul de comutare 

  Scanarea automată a frecvenței (de la 448kHz la 1000kHz sau de la 1000kHz la 448kHz) permite operatorului să exploateze simultan cele 7 frecvențe disponibile în timpul aceluiași tratament capacitiv sau rezistiv.

  Modul de comutare automată permite acțiunea țintită pe diferite adâncimi ale țesuturilor într-un mod bidirecțional, de la cel mai adânc la cel mai superficial și invers.

  Eficiență cu 80% mai mare

  – DISPERSIUNEA ENERGETICĂ APROAPE NULĂ
  – CONCENTRAREA INTREGII ENERGIEI LIVRATE ÎN ZONA INTERESATĂ
  – FUNCȚIONARE ÎN SIGURANȚĂ TOTALĂ

  Fizioestetica și medicină estetică

   Tratamentul cu diatermie prin radiofrecvență contrastează relaxarea pielii cauzată de timp și induce contracția pielii, cu un efect de ridicare și plombare vizibil de la primele sesiuni, cu o îmbunătățire treptată a zonelor tratate vizibile după câteva zile până la câteva săptămâni.

  Fisioline RADIANT® este indicat pentru tratamentul ridurilor, are o acțiune tonifiantă și este un excelent antioxidant celular. Fisioline RADIANT® exercită o acțiune de vasodilatație și drenaj care favorizează eliminarea lichidelor stagnante, crescând aportul de oxigen către celule.

  Fisioline RADIANT® restabilește, de asemenea, activitatea celulară, promovând o creștere a producției de fibre de elastină și colagen, generând un efect revitalizant, cu îmbunătățirea tenului, a elasticității corpului și a pielii.

  Wizard și Biblioteca de patologie 

  O caracteristică unică a Fisioline RADIANT® este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea echipamentului pas cu pas. Datorită unui software intuitiv, Wizard îl îndrumă pe medic și pe kinetoterapeut în selectarea a peste 80 de protocoale terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice, compuse din mai multe faze. Datorită expertului, operatorul poate selecta, modifica și păstra întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de funcționare. Fisioline RADIANT® oferă, de asemenea, operatorului posibilitatea de a crea programe personalizate adaptate pacientului și adecvate diferitelor patologii și domenii care trebuie tratate, permițând terapii țintite, rapide și eficiente.

  Afișaj cu ecran tactil

  Interfața Fisioline RADIANT® permite afișarea parametrilor pe un ecran tactil color de 7 „, care permite citirea de la distanță și permite operatorului să monitorizeze funcționarea corectă a dispozitivului

  RADIANT® ASSISTANT 

  – Curs accelerat de terapie T.E.C.A.R. disponibilă în tehnologia dvs.
  – Videoclipuri multimedia asociate tratamentelor.

  Fisioline RADIANT® prezintă o noutate importantă: combinația de protocoale terapeutice prestabilite cu video-tutoriale explicative, întotdeauna disponibile, actualizabile și consultabile direct de pe consola dispozitivului, care ilustrează, în detaliu, mișcările care trebuie efectuate de operator și de către pacient în timpul terapiei. Aceste instrumente permit o utilizare rapidă chiar și pentru operatorii care nu au o experiență specială în utilizarea T.E.C.A.R. Terapie.

   

  Nu există recenzii până acum.

  Adaugă o recenzie

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Terapia T.E.C.A.R. – Fisioline RADIANT® Monopolar – Bipolar – Tripolar”

  Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

   S-ar putea să-ți placă și…

   Updating…
   • Nu ai niciun produs în coș.