Comenzi telefonice 0757 101 000

Set Oto-Oftalmoscop Riester Ri-scope 3746-550

2.300 lei

SKU: 3746-550

Setul de otoscop/oftalmoscop Riester Ri-scope® 3,5 V cu maner de tip C este un echipament de diagnosticare de clasa premium care dispune de o optica avansata de inalta performanta si cea mai inovatoare tehnologie LED/Li-Ion.

 • Maner de tip C și tehnologie Li-ion
  Manerul de tip C inclus este proiectat pentru a fi utilizat cu bateria ri-accu® L Li-ion. Tehnologia Li-ion asigura o capacitate deincarcare mai mare si o performanta stabila chiar si dupa peste 1.000 de cicluri de incarcare. Aceasta inseamna longevitate a bateriei si chiar o greutate mai usoara a bateriei. Manerul este echipat cu functia rheotronic® care permite o reglare electronica variabila a intensitatii luminii. In plus, manerul este realizat dintr-un metal solid cu finisaj cromat care asigura o durabilitate exceptionala.
 • Otoscop Ri-Scope® L3 LED 3,5V
  Otoscopul LED Ri-Scope® L3 dispune de o fibra optica avansata care asigura o transmisie optima a fascicululuisi a luminii, în timp ce sticla optică de etanșare și pivotantă bidirecțională oferă o mărire de trei ori. Sistemul integrat F.O. iluminatorul gâtului permite o examinare mai amanuntita, un diagnostic eficient si un rezultat mai bun pentru pacient. Dispozitivul SpecEject® permite eliminarea in siguranta a canulei utilizate eliminand riscurile de contaminare incrucisata si totul cu o simpla apasare a unui buton. O alta caracteristica distinctivă L3 este lentila de operare cu marire de 4 ori care vine odaa cu achizitia.In plus, unitatea este potrivita pentru teste pneumatice.
 • Oftalmoscop  Ri-scope® L2 Xenon/LED 3.5V
  Oftalmoscopul Ri-scope® L2 este oferit cu iluminare LED. Acest model are o roata avansata de dioptrie cu un total de 29 de lentile corective care includ +1-10, +12, +15, +20, +40 și -1-10, -15, -20, -25, -30, -35. Rotita de mana cu deschidere usor de utilizat permite comutarea intre 6 deschideri care sunt semicerc, cerc mic/mediu/mare, stea de fixare si fanta. Roata de filtrare functioneaza pentru toate deschiderile și are un afișaj cu simboluri, filtru fără roșu, filtru albastru și filtru de polarizare. Toate modelele de oftalmoscop Ri-scope® L sunt echipate cu o optica remarcabila, de inalta performanta, care dispune de lentile cu condensator asferic. Optica speciala asigura un efect de reflexie redus, în timp ce separarea razelor paralele de observare și iluminare ajută la evitarea reflexelor corneene și irisului. Ri-scope® L permite diagnosticarea precisa chiar si cu pupilele inguste, deoarece zona retiniana iluminata este complet vizibila. Toate modelele Ri-scope® L sunt rezistente la praf, asigurand o functionare fara probleme.
 • Avantajele tehnologiei LED
  Unele modele de oftalmoscop si otoscop Ri-scope® L oferite sunt asamblate cu LED-uri care ofera numeroase avantaje utilizatorului si reprezinta o alternativa excelenta la luminile conventionale cu xenon. Deoarece lampile cu LED au o durata de viata aproape nelimitata, ele se clasifica drept unitati care nu necesita intretinere, iar utilizarea lor duce la costuri de functionare scazute.In plus, luminile LED au cea mai mare luminozitate, performanta fara caldurasi ofera culori reale, care beneficiaza foarte mult de eficienta diagnosticului.

Pachetul contine:
– maner C
– cap otoscop Ri-scope L3
– cap oftalmoscop Ri-scope L2
– 10 speculi autoclavabili
– cutie de plastic pentru protecție

 

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Oto-Oftalmoscop Riester Ri-scope 3746-550”

Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

  Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.