Comenzi telefonice 0753 105 000

Pansament neimpregnat Atrauman Silicone

106 lei660 lei

Golește

Pansament pentru tratamentul atraumatic al plagilor si pentru protectia organelor sau alte structuri sensibile in terapia cu presiune negativa.

Atrauman Silicone este un pansament de contact pentru plaga, realizat din polietilen tereftalat (PET) drept materialul suport, acoperit pe ambele fete cu silicon gel (bazat pe Polidimetilsiloxan). Atrauman Silicone este recomandat pentru tratamentul atraumatic al plagilor, iar formatul subtire si moale il face maleabil si permite taierea acestuia. Permite trecerea exsudatului datorita structurii cu ochiuri. Adera cu blandete si siguranta la suprafete uscate, insa nu si la supratefe umede. Astfel contracareaza adeziunea la plaga.

Recomandari:
Atrauman Silicone este pansamentul de contact pentru plagi utilizat in tratamentul plagilor de toate tipurile, de la superficiale, acute pana la cronice, cu exsudat redus pana la moderat. Este recomandat si ca strat protector pe plagile fara exsudat si pe site-urile cu piele sensibila. Atrauman Silicone ar trebui utilizat in combinatie cu sistemul de terapie cu presiune negativa Vivano.

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

SKU: ATRAUMAN-SILICON

S-ar putea să-ți placă și…

  • Pansament impregnat Atrauman Ag

  • Pansament impregnat Grassolind

  • Fasa non-adeziva Peha-fix

  • Plasture adeziv Omnifix elastic

Updating…
  • Niciun produs în coș.