Pansament hidroactiv HydroTac

187 lei

Datorita efectului usor autoadeziv, HydroTac ofera o aderenta initiala pe piele, insa pentru ca produsul sa ramana fixat pe perioade mai lungi, recomandam utilizarea produselor adecvate, precum benzile adezive chirurgicale hipoalergenice sau fesile pentru fixarea pansamentelor.

Pansament din spuma cu un strat de hidrogel sub forma de plasa, pe fata de contact a pansamentului cu plaga si un strat exterior permeabil pentru gaze.
HydroTac este impermeabil pentru apa si rezistent impotriva bacteriilor, realizat din poliuretan; materialul absorbant retine rapid exsudatul, fara sa usuce plaga; in cazul plagilor relativ uscate, hidrogelul umezeste si promoveaza formarea si mentinerea unui mediu umed, promovand granulatia si epitelizarea. Pansamentul este moale si flexibil, protejeaza bine si se indeparteaza atraumatic; disponibil si cu margine adeziva.

Recomandari:
Pentru tratamentul plagilor cu o cantitate mica pana la moderata de exsudat, pe durata etapelor de granulatie si epitelizare (ex. pentru ulcere la nivelul piciorului, sindromul piciorului diabetic, ulcer decubital). Adecvat si pentru tratamentul arsurilor de pana la gradul 2A si ale site-urilor donoare de grefe de piele, dupa controlarea adecvata a sangerarii.

Variante:

• Cutie 10 buc, Ø 6 cm, rotund – COD: 685849
Pret: 107 lei

• Cutie 10 buc, 10 x 10 cm – COD: 685832
Pret: 187 lei

• Cutie 3 buc, 10 x 20 cm – COD: 685833
Pret: 107 lei

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

SKU: 685832
Updating…
  • Niciun produs în coș.