Comenzi telefonice 0757 101 000

Otoscop Riester EliteVue 2200-201

2.550 lei

SKU: 2200-201

Setul de otoscop Riester EliteVue este un macrootoscop de nouă generație conceput pentru un diagnostic eficient și un rezultat îmbunătățit pentru pacient. Numeroase progrese tehnologice au cheltuit capacitățile de examinare, oferind o iluminare și o mărire mai mari, o vedere mai mare și o construcție ușor de manevrat. Experimentați numeroasele beneficii ale tehnologiei de ultimă oră într-o combinație perfectă cu un design ușor de utilizat.

Caracteristici:

  • Oferă câmp vizual mare și mărire de 5 ori;
  • Potrivit pentru iluminarea gâtului și otoscopie pneumatică;
  • Lumină cu bec Xenon pentru iluminare excelentă și culori adevărate;
  • Design inteligent pentru o utilizare excepțională;

Pachetul contine:
– otoscop EliteVue
– maner C pentru baterie reincarcabila Li-Ion
– bec Xenon 3,5V

Performanță avansată
Otoscopul EliteVue a fost proiectat cu accent pe capacitatea de diagnosticare maximizată. Ca rezultat, unitatea dispune de o optică avansată care oferă un câmp vizual de două ori mai mare și o mărire cu 66% mai mare în comparație cu otoscoapele standard. Oferind o vizibilitate clară, fără reflexii, Ø 11 mm și mărire de 5 ori, EliteVue permite un diagnostic mai precis, cuprinzător și chiar mai rapid, îmbunătățind considerabil îngrijirea și rezultatul pacientului. Lumina LED de înaltă performanță de 2,5 V oferă 4000 Kelvin pentru o iluminare excelentă și culori naturale. Otoscopul este asamblat cu un inel de focalizare convenabil care servește la reglarea lungimii variabile a canalului urechii și a ochilor hipermetropi, în timp ce poate fi setat și pentru focalizarea automată implicită. Pentru a promova simplitatea operațiunii și pentru a reduce costurile, iluminarea gâtului este facilitată de un inel specializat de fibră optică de înaltă calitate, situat staționar la vârful distal. Ca rezultat, otoscopul EliteVue sa dovedit a fi o unitate extrem de eficientă și cuprinzătoare, cu caracteristici de performanță cu adevărat avansate.

Comoditate excepțională de utilizare
Otoscopul EliteVue are un design bine gândit pentru a oferi utilizatorului o unitate convenabilă și ușor de utilizat. Una dintre caracteristicile grozave EliteVue este un dispozitiv SpecEject® care permite eliminarea în siguranță a canulei utilizate, eliminând riscurile de contaminare încrucișată și totul printr-o simplă apăsare a unui buton. Suportul pentru sprancene proiectat ergonomic promoveaza confortul. Pentru o versatilitate și mai mare, Otoscopul este asamblat cu un port de insuflare pentru otoscopie pneumatică. Unitatea permite utilizarea atât a speculelor de unică folosință, cât și a celor reutilizabile. Unitatea are o carcasă rigidă din plastic ABS de înaltă calitate, care asigură longevitate și asigură minim 100 000 de ore de viață LED.

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Fii primul care adaugi o recenzie la „Otoscop Riester EliteVue 2200-201”

Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

    Updating…
    • Nu ai niciun produs în coș.