Comenzi telefonice 0757 101 000

THE ND:YAG Q-Switched multifunctional laser – LUMIX Q

Pret disponibil la cerere

  SKU: LQ01

  LUMIX® Q primul laser Nd: YAG Q-Switched pentru fizioterapie și reabilitare. Din nanotehnologie, un laser revoluționar pentru o terapie la 360°.

  LUMIX® Q este cea mai recentă inovație Fisioline® derivată din peste 30 de ani de cercetare științifică, proiectare și producție realizate în Italia în fruntea ultimei generații de terapie cu laser. O tehnologie revoluționară, extrem de performantă și eficientă în atingerea obiectivelor terapeutice în timpuri foarte scurte.

  Caracteristicile unice ale LUMIX® Q:

  – Putere: 130kW = 130.000W
  – Putere medie: 20Watt
  – Puls: 7ns la 35ns
  – Superpulsare: până la 100.000Hz

  Plusurile Lumix Q:

  – Efect analgezic imediat
  – Adâncimea nemaiatinsă de acțiune până acum
  – Rezultate rapide
  – Securitate în procesare
  – Spectru larg de indicații terapeutice

  Cel mai puternic laser terapeutic Nd: YAG: 130.000 de wați de putere

  Sistemul exclusiv Nd: YAG Q-Switched (1064nm) adoptat de Fisioline® permite combinarea caracteristicilor specifice, cum ar fi cea mai mare putere de vârf atinsă vreodată de un laser în kinetoterapie (până la 130kW) și puterea medie ridicată (până la la 20W), făcând din LUMIX® Q un laser puternic, extrem de performant și unic.

  Puterea de vârf ridicată și puterea medie ridicată pe care o atinge permit o implicare volumetrică reglabilă largă a zonei tratate cu administrarea unei cantități mari de energie în profunzime, asigurând o penetrare tisulară deosebit de mare, cu un efect analgezic imediat.

  Din Nanotehnologie provin nano-impulsurile LUMIX® Q: de la 7ns la 35ns

  THE ND:YAG Q-Switched multifunctional laser - LUMIX QLaserul cu comutare Q emite fasciculul de lumină în intervalul de nanosecunde. Scurtitudinea și specificitatea fasciculului de lumină limitează emisia de căldură către țesuturile înconjurătoare, concentrând eficacitatea numai acolo unde este nevoie. Nanopulsurile permit să furnizeze cantități mari de energie fără efecte termice ridicate ale pielii.

  Adevărata superpulsare
  Emisia laserului poate fi continuă, pulsată sau super-pulsată, în timp ce modurile de funcționare pot fi continue, cu o singură lovitură sau cu un tren de impulsuri. Utilizarea frecvențelor de pulsație ridicate (peste 30 KHz: Superpulsare) vă permite să exploatați un nou fenomen fizic: efectul fotomecanic, adică transformarea, la nivel molecular, a energiei luminoase EM în energie mecanică.

  Acest lucru poate accentua, cu aceeași lungime de undă și putere, efectele atât asupra structurilor de conducere, adică asupra țesutului muscular (de relaxare) și nervos (antalgie), cât și asupra țesutului fibros (elasticitate crescută). Gama largă de ajustare a frecvenței (de la 1Hz la 100.000Hz) face din LUMIX® Q singurul laser terapeutic din lume cu tehnologia Nd: YAG Q-Switched Superpulsed.

  De astăzi cu LUMIX® Q puteți oferi mai mult pacienților dumneavoastră:

  – Atingerea unor adâncimi de acțiune atinse până acum
  – Reglați cantitatea de energie pe cm2 (punct reglabil)
  – Dozarea efectului termic extrem de precis
  – Alegeți între 3 moduri de emisie
  – Au 3 moduri de funcționare într-un singur dispozitiv
  – Reduceți timpul de tratament și numărul de sesiuni
  – Obțineți un efect analgezic imediat
  – Rezultate terapeutice la cele mai înalte niveluri

  LUMIX® Q aduce nenumărate beneficii centrului dumneavoastră:

  – Curba de învățare extrem de rapidă datorită Wizard și Asistentului LUMIX®
  – Instruire operațională disponibilă 24 de ore pe zi de către toți operatorii datorită Tutorialelor video pentru aplicații prezente în cadrul LUMIX® Q
  – Timpi de tratament reduși, pentru terapii rapide care vă permit să tratați un număr mai mare de pacienți
  – Având o tehnologie Nd: YAG extra compactă și transportabilă

  Wizard și Biblioteca de patologie

  Datorită Wizard-ului, operatorul poate selecta, modifica și păstra întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de funcționare. Platforma LUMIX® Q oferă, de asemenea, operatorului posibilitatea de a crea programe personalizate, adaptate pacientului și adecvate diferitelor patologii și domenii de intervenție, permițând tratamente specifice, rapide și eficiente.

  O tehnologie interactivă

  LUMIX® Q este un laser extrem de versatil și intuitiv, vă permite să gestionați și să țineți sub control doza de energie administrată țesuturilor, printr-o modulare automată a parametrilor de livrare în funcție de zona de tratat sau de faza acută / cronică a patologie pe care o prezintă pacientul.

  Afișaj cu ecran tactil

  Interfața LUMIX® Q asigură afișarea parametrilor pe un ecran tactil color de 10.4″, care permite citirea chiar și de la distanță și permite operatorului să monitorizeze funcționarea corectă a dispozitivului.

  THE ND:YAG Q-Switched multifunctional laser - LUMIX Q

   

   

   

   

   

   

   

   

  Asistent LUMIX®: videoclipuri multimedia asociate tratamentelor

  THE ND:YAG Q-Switched multifunctional laser - LUMIX Q

  Fisioline® prezintă o noutate importantă: combinația de protocoale prestabilite cu tutoriale video explicative, întotdeauna disponibile, actualizabile și consultabile direct de pe consola echipamentului LUMIX® Q, care ilustrează în detaliu funcționarea acestuia. Aceste instrumente permit o curbă rapidă de învățare pentru operatori.

  Nu există recenzii până acum.

  Adaugă o recenzie

  Fii primul care adaugi o recenzie la „THE ND:YAG Q-Switched multifunctional laser – LUMIX Q”

  Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

   S-ar putea să-ți placă și…

   Updating…
   • Nu ai niciun produs în coș.