Promed Termometre medicale Termometru non contact Fora IR19

Termometru non contact Fora IR19

Cod produs:   00000035
Producator:   Fora
Pret:   13500lei cu TVA
 
Contact: 0753 -105000 | 031-4028628  
Email: sales@promed.ro

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termometru non contact Fora IR19

Termometru non contact modern si precis permite masurarea temperaturii pe frunte, talpi sau diverse alte zone ale pielii, cat si pe suprafete (de exemplu la suprafata laptelui din biberonul copilului).

Constructia speciala a sondei termometrului permite masurarea temperaturii in doua moduri:

  1. Masurarea prin scanare. In acest caz, sonda trebuie “plimbata” la cel mult 5 cm deasupra zonei pe care se face masurarea (de exemplu pe frunte). Radiatia infrarosie este astfel “culeasa” de pe toata suprafata pe care dorim sa facem masurarea, iar instrumentul face integrarea valorilor detectate si afiseaza rezultatul exact.
  2. Masurarea “spot”. Pentru aceasta, sonda termometrului se aplica pe punctul unde dorim sa facem masurarea si nu se indeparteaza pana cand se aude bip-ul de confirmare.

 

Al doilea mod se foloseste in special in cazul masurarii comparative a temperaturii la nivelul membrelor inferioare, deosebit de utila in cazul pacientilor cu picior diabetic. La acestia, o diferenta de temperatura mai mare de 2,2 °C intre doua puncte corespondente poate indica dezvoltarea unui proces inflamator la “punctul fierbinte” si implicit riscul de ulcerare. Odata alertat, pacientul se va adresa de urgenta medicului, pentru a primi tratamentul corespunzator. Produsul a fost prezentat la Congresul Federatiei Romane de Diabet unde a fost apreciat atat de medici cat si de pacienti.

 

In concluzie, termometrul IR19 este util unor categorii largi de utilizatori, de la mame cu copii mici pana la pacienti diabetici care cu ajutorul acestui instrument pot evita complicatii grave la membrele inferioare.

 

Avantaje:
· Măsurare rapidă prin scanare
· Tehnologie modernă de măsurare în infraroşu
· Ecran de mare suprafaţă
· Butoane mari, uşor de acţionat
· Formă ergonomică
· Sondă de măsurare protejată la pătrunderea apei
· 10 memorii
· Alertă de febră
· Îndeplineşte normele de precizie prevăzute de ASTM
E1965-98 şi directiva EC 93/42/EEC

 

Garantie 2 ani

 
Alte produse din categorie