Home Termometre medicale Termometru MICROLIFE NC 150
Poza Termometru MICROLIFE NC 150. Poza 4318
Promotii

Termometru MICROLIFE NC 150

Cod produs:   00000974
Producator:   Microlife
Caracteristici:   Promotii
Pret vechi:   20000 lei cu TVA
Pret:   17900lei cu TVA
Discount:   10%
 
Contact: 0753 -105000 | 031-4028628  
Email: sales@promed.ro

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termometru MICROLIFE NC 150

Termometru non-contact Microlife NC 150 este un termometru care masoara temperatura corpului pe frunte, fara contact, in 3 secunde.

   Gata cu termometrele clasice pe care trebuie să le ţii câteva minute în contact cu o anumită zonă a corpului pentru a-ţi lua temperatura! Chiar şi termometrele convenţionale cu infraroşii, care măsoară prin contact temperatura în ureche sau pe frunte, au devenit uşor desuete.

   Cu noul NC 150 de la Microlife poţi măsura temperatura corpului fără ca măcar să atingi pielea. E suficient să ţii termometrul la o distanţă de câţiva centimetri de centrul frunţii şi să-l „plimbi” uşor către tâmplă; în 3 secunde îţi va afişa valoarea exactă a temperaturii. Ba mai mult, în caz de febră te va avertiza sonor şi ecranul se va colora în roşu, graţie tehnologiei Silent Glow.

   Şi asta nu e tot! Cu acest termometru poţi măsura temperatura oricărui obiect între 0 şi 100 grade Celsius, ba chiar şi temperatura camerei. Mămicile au în sfârşit instrumentul ideal care le spune cât este temperatura laptelui din biberon sau a apei din băiţa copilului.

   Nu în ultimul rând, NC 150 este instrumentul ideal pentru spitale şi cabinete medicale, întrucât măsoară temperatura unui număr oricât de mare de pacienţi, fără a fi nevoie de dezinfectarea sau măcar curăţarea sumară a sondei de măsurare.

 

Detalii tehnice:

- masurare pe frunte fara atingerea pielii

- afisarea temperaturii in 3 secunde

- precis si usor de folosit

- alarma in caz de febra

- 30 memorii

- senzor de masurare

- oprire automata

- masoara temperatura corpului, a diverselor obiecte sau a camerei

- TESTAT CLINIC si recomandat de medici

 

 

 
Galerie video pentru Termometru MICROLIFE NC 150
Microlife NC 150
Alte produse din categorie