Comenzi telefonice 0757 101 000

Termometru digital Biolight Warecare

200 lei

Disponibil la precomandă. Veți fi contactat pentru termenul de livrare după plasarea comenzii.

SKU: 4000553

Termometrul digital pediatric de la Wearcare monitorizează temperatura copilului în mod continuu, timp de 24 de ore. Poate trimite alarme pe telefonul dvs. ori de câte ori temperatura copilului crește și scade. Are un design modern, este impermeabil, iar transmiterea datelor se face wireless.

Termometrul digital Wearcare este un termometru wireless Bluetooth conceput pentru a monitoriza în mod continuu temperatura corpului, în special în cazul copiilor. Utilizează soft-ul Temp Sitter, care va alerta utilizatorul dacă temperatura depășește un nivel prestabilit, pentru o intervenție eficientă. Monitorizarea continuă poate fi înregistrată și prezentată medicilor pentru a ajuta la un diagnostic mai precis și tratamente mai bune.

Mod de utilizare:
Termometrul se conectează prin Bluetooth la smartphone prin intermediul aplicației Temp Sitter, care poate fi descărcată atât din App Store (pentru utilizatorii Apple) sau Google Play (pentru utilizatorii dispozitivelor cu Android). După ce termometrul a fost conectat cu smartphone-ul, banda adezivă se va lipi pe partea opusă a senzorului de argint, apoi termometrul se va plasa în zona axilei. Rezultatele măsurătorii vor fi trasmise imediat software-ului Temp Sitter. Veți putea, astfel, să urmăriți în timp real temperatura corpului, dar și să monitorizați valorile temperaturii de-a lungul zilei.

Caracteristici:
– Design modern, ergonomic, impermeabil la apă și transpirație;
– Conceput pentru a fi utilizat în siguranță pentru adulți, copii și nou-născuți;
– Precis în măsurarea temperaturii;

Pachetul include:
– Termometrul digital cu baterie inclusă
– 10 Benzi adezive
– Cutie de protecție a senzorului
– Manual de utilizare în limba română

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termometru digital Biolight Warecare”

Dorești ca acest produs să fie postat în catalogul SICAP? Trimite-ne o cerere pentru a solicita acest lucru.

    S-ar putea să-ți placă și…

    Updating…
    • Nu ai niciun produs în coș.