Tensiometru mecanic ERKA VARIO

1.009 lei1.264 lei

Golește

ERKA Vario este un tensiometru care îndeplinește toate cerințele medicinii moderne. Este format din manometru într-o carcasă ABS de înaltă calitate, coș pentru manșetă din oțel vopsit cu pulbere albă, un soclu și tub spiralat cu pară și supapă cu șurub reglabil de eliberare a aerului.

Încă din faza de producție, fiecare dispozitiv ERKA este supus la cel puțin 49 de verificări de calitate și funcționale – inclusiv o inspecție finală 100% controlată de computer. Acesta a fost garanția că utilizatorul are cel mai bun monitor de tensiune arterială la vârful degetelor pentru sarcini profesionale.

Specificații:
● Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. Diferite studii științifice au arătat că erorile de citire și greșelile de documentare influențează negativ calitatea citirilor tensiunii arteriale. Prin urmare, cântarele instrumentelor noastre de măsurare a tensiunii arteriale sunt ușor de citit și sunt oferite în diferite dimensiuni. În plus, geometria indicatorului și designul scării au fost perfect armonizate.
● Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran asigură durabilitatea, împreună cu o precizie constantă.
● Tehnologia unică cu două tuburi de conservare a membranelor – dezvoltată de ERKA – garantează durabilitatea maximă chiar și cu utilizarea zilnică.
● Coșul mare pentru manșetă, tubul spiralat confortabil și bila de pompă cu supapă cu șurub reglabil garantează cea mai înaltă funcționalitate.
● Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător.
● Manometrul de precizie este încorporat într-o carcasă din ABS de înaltă calitate, rezistentă la impact, ușor de curățat. Lizibilitatea optimă a scării foarte mari prin sticlă antireflex garantează cea mai înaltă funcționalitate.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.

Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.

Folosind soft-ul myERKA, valorile măsurate electronic ale tensiunii arteriale pot fi transferate, stocate și interpretate foarte ușor. Software-ul myERKA oferă o interfață GDT, astfel încât valorile tensiunii arteriale sunt transmise direct în evidența electronică a pacientului din cabinetul dumneavoastră EDP.

Variante:

● Tensiometru Erka Vario + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare verde:
– mărime 1, COD: 285.28481 – Preț: 1026 lei;
– mărime 2, COD: 285.27481 – Preț: 1026 lei;
– mărime 3, COD: 285.26481 – Preț: 1016 lei;
– mărime 4, COD: 285.20481 – Preț: 1009 lei;
– mărime 5, COD: 285.24481 – Preț: 1137 lei;
– mărime 6, COD: 285.29481 – Preț: 1264 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru mecanic ERKA VARIO”
SKU: VARIO
Updating…
  • Niciun produs în coș.