Tensiometru Erkameter 125

1.780 lei1.875 lei

Golește

Erkameter 125 este un dispozitiv digital pentru măsurarea clinică precisă a tensiunii arteriale acasă. Indiferent dacă vă măsurați tensiunea arterială într-o varietate de situații de zi cu zi sau consultați medicul, Erkameter 125 este ușor de utilizat și prezintă măsurători precise în fiecare zi.

Măsurători medicale exacte ale tensiunii arteriale conform ultimelor recomandări ale Societății Europene de Hipertensiune (ESH): cu modurile sale combinate de măsurare Automat și Manual, Erkameter E implementează strict standardele ESH și garantează în orice moment valori de măsurare fiabile și relevante din punct de vedere medical în diagnosticul profesional.

Măsurarea tensiunii arteriale la domiciliu (HBPM) este foarte apreciată în rândul experților în medicină și oferă multiple avantaje, în special în ceea ce privește programul de monitorizare. Media unei serii de măsuri luate în modul MONITORIZARE va servi medicului ca bază pentru deciziile clinice în cadrul terapiei dumneavoastră.

Tensiunea arterială ridicată poate fi determinată cu ușurință în mod neinvaziv. Când este detectată devreme, pot fi evitate leziunile permanente ale organelor vitale și complicațiile care pun viața în pericol. Designul practic al Erkameter 125 permite măsurarea presiunii sanguine în aproape orice situație de zi cu zi și în orice loc și, prin urmare, permite analiza și compararea semnificativă a citirilor dvs.
O greșeală sistematică de măsurare de la – / + 5mmHG trece cu vederea necesitatea tratamentului sau a tratamentului nejustificat al grupurilor semnificative de pacienți. Măsurarea exactă a Erkameter E creează încredere în valorile de măsurare și, prin urmare, în diagnostic și terapie. Validat de un laborator de testare independent care folosește standardele ESH, Erkameter 125 a obținut cele mai bune note în ceea ce privește măsurarea exactității în comparație cu toate alte instrumente de măsurare a tensiunii arteriale testate local.

Specificații:
– Software de gestionare a datelor: myErka.
Gestionarea cu succes a tensiunii arteriale se bazează pe implicarea activă a pacienților în tratamentul. Cu myErka vă puteți adnota în mod proactiv informațiile, cum ar fi activitatea fizică sau medicamentele, și aveți opțiunea de a prezenta medicului dumneavoastră zilnic. O altă caracteristică deosebit de impresionantă a myErka: dezvoltarea individuală a tensiunii arteriale poate fi afișată în timp și oferă astfel un indicator important al sănătății dvs. actuale.
– Ecran tactil (touchscreen) TFT de 2.8 inch;
– Structura simplă a dispozitivului asigură ușurința utilizatorului;
– Datele de măsurare a tensiunii arteriale pot fi stocate, vizualizate și interpretate în fiecare dintre cele trei zone de memorie ale MEMORY500: RAPID, ADVANCED și CLASSIC.
– Alimentare: baterie litiu-ion;
– Dimensiuni: 133 mm x 70 mm x 25 mm;
– Greutate: aproximativ 180 gr;
– Afișaj: afișaj digital;
– Metoda de măsurare: oscilometrică;
– Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erkameter 125 + manșetă Green Cuff Superb Home, culoare gri:
– mărime 3, COD: 410.46993 – Preț: 1833 lei;
– mărime 4, COD: 410.40993 – Preț: 1780 lei;
– mărime 5, COD: 410.44993 – Preț: 1875 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru Erkameter 125”
SKU: Erkameter-125
Updating…
  • Niciun produs în coș.