Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 SMART

703 lei1.232 lei

Golește

Tensiometrul Switch 2.0 Smart este eficient, flexibil și oferă fiecărui utilizator posibilitatea de a selecta dimensiunile mașetelor pe baza tubului de manșetă standardizat în culori: manșetele pot fi schimbate în câteva secunde cu sistemul de închidere rapidă (Concept Smart).

Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran asigură durabilitatea, împreună cu o precizie constantă. În conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional, cum ar fi ANSI / AAMI SP 10, toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA sunt rezistente la șocuri, făcându-le ideale pentru utilizarea în practica zilnică. Acest lucru garantează o durată de viață maximă chiar și în utilizarea de zi cu zi.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil. Diferite studii științifice au arătat că erorile de citire și greșelile de documentare influențează negativ calitatea citirilor tensiunii arteriale. Prin urmare, cântarele instrumentelor noastre de măsurare a tensiunii arteriale sunt ușor de citit și sunt oferite în diferite dimensiuni. În plus, geometria indicatorului și designul scării au fost perfect armonizate.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Dispozitivul îndeplinește cerințele de utilizare într-un mediu MR și este rezistent la șocuri. Designul inovator permite trecerea dispozitivului de la mâna dreaptă la cea stângă într-un singur pas;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Conceptul Smart este simplu și eficient: selectarea dimensiunilor se face pe baza tubului de manșetă standardizat în culori; manșetele pot fi schimbate în câteva secunde cu sistemul de închidere rapidă.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.
Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka SWITCH 2.0 SMART + set manșete Green Cuff Smart Rapid, culoare gri:
– mărime 1-6, COD: 293.71193 – Preț: 1232 lei;
– mărime 3-5, COD: 293.71293 – Preț: 781 lei;
– mărime 1-3, COD: 293.71393 – Preț: 703 lei.

● Tensiometru Erka SWITCH 2.0 SMART + cutie 10 manșete Green Cuff Smart Single Patient, culoare alb:
– mărime 1, COD: 293.58473 – Preț: 1109 lei;
– mărime 2, COD: 293.57473 – Preț: 1119 lei;
– mărime 3, COD: 293.56473 – Preț: 1093 lei;
– mărime 4, COD: 293.50473 – Preț: 1060 lei;
– mărime 5, COD: 293.54473 – Preț: 1154 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 SMART”
SKU: SWITCH-2-0-SMART
Updating…
  • Niciun produs în coș.