Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 COMFORT

338 lei434 lei

Golește

Creat conform standardelor ERKA și în cooperare strânsă cu medicii din întreaga lume, tensiometrul Switch 2.0 Comfort este un pionier în monitorizarea tensiunii arteriale. Se remarcă prin calitate și precizie, este facil în operare și manipulare, eficient și responsabil în gestionarea resurselor de mediu.

Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran asigură durabilitatea, împreună cu o precizie constantă. În conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional, cum ar fi ANSI / AAMI SP 10, toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA sunt rezistente la șocuri, făcându-le ideale pentru utilizarea în practica zilnică. Acest lucru garantează o durată de viață maximă chiar și în utilizarea de zi cu zi.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil. Diferite studii științifice au arătat că erorile de citire și greșelile de documentare influențează negativ calitatea citirilor tensiunii arteriale. Prin urmare, cântarele instrumentelor noastre de măsurare a tensiunii arteriale sunt formate ușor de citit și sunt oferite în diferite dimensiuni. În plus, geometria indicatorului și designul scării au fost perfect armonizate.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Dispozitivul îndeplinește cerințele de utilizare într-un mediu MR și este rezistent la șocuri. Designul inovator permite trecerea dispozitivului de la mâna dreaptă la cea stângă într-un singur pas;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat asigură durabilitate, împreună cu precizia ridicată constantă a dispozitivului de măsurare.
– Capacitatea utilizatorului de a schimba vasul de măsurare în câteva secunde, direct și in situ, economisește timp și resurse.
– Diametru de 56 mm, scară robustă lizibilă în mod optim.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.
Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka SWITCH 2.0 COMFORT + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare gri:
– mărime 1, COD: 293.28493 – Preț: 338 lei;
– mărime 2, COD: 293.27493 – Preț: 338 lei;
– mărime 3, COD: 293.26493 – Preț: 348 lei;
– mărime 4, COD: 293.20493 – Preț: 351 lei;
– mărime 5, COD: 293.24493 – Preț: 391 lei;
– mărime 6, COD: 293.29493 – Preț: 434 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 COMFORT”
SKU: SWITCH-2-0-COMFORT
Updating…
  • Niciun produs în coș.