Tensiometru cu manometru Erka Profi 48

641 lei792 lei

Golește

Tensiometru cu manometru Profi 48 cu tehnologie cu două tuburi de conservare a membranei, pentru a asigura o precizie durabilă, cu o manevrabilitate ergonomică și echilibrată, realizat din materiale ușoare și echipat cu o supapă cu șurub sensibil. Este rezistent la șocuri și conceput în conformitate cu standardele internaționale, precum ANSI / AAMI SP 10.

Utilizarea unei membrane speciale de cupru-beriliu temperat, în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran, asigură durabilitate și o precizie constantă ridicată. Tehnologia unică cu două tuburi de conservare a membranelor – dezvoltată de ERKA – garantează durabilitatea maximă chiar și cu utilizarea zilnică.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, fac ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil.
Diferite studii științifice au arătat că erorile de citire și greșelile de documentare influențează negativ calitatea citirilor tensiunii arteriale. Prin urmare, cântarele instrumentelor noastre de măsurare a tensiunii arteriale sunt ușor de citit și sunt oferite în diferite dimensiuni. În plus, geometria indicatorului și designul scării au fost perfect armonizate.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Tehnologie cu două tuburi de conservare a membranei garantează o durabilitate maximă și o utilizare zilnică;
– Scară robustă cu diametru de 48 mm, lizibilă în mod optim;
– Carcasa din alamă anodizată este ușor de curățat și asigură o igienă optimă a suprafeței.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime. Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka Profi 48 + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare gri:
– mărime 1, COD: 228.28492 – Preț: 647 lei;
– mărime 2, COD: 228.27492 – Preț: 647 lei;
– mărime 3, COD: 228.26492 – Preț: 657 lei;
– mărime 4, COD: 228.20492 – Preț: 641 lei;
– mărime 5, COD: 228.24492 – Preț: 722 lei;
– mărime 6, COD: 228.29492 – Preț: 792 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru Erka Profi 48”
SKU: Erka-Profi-48
Updating…
  • Niciun produs în coș.