Comenzi telefonice 0753 105 000

Tensiometru cu manometru Erka Perfect Aneroid 56

984 lei

Disponibil pentru precomandă

Tensiometrul Perfect Aneroid 56, cu tehnologia unică cu două tuburi de conservare a membranelor, supapă sensibilă cu șurub și membrană specială din cupru-beriliu, garantează durabilitatea maximă chiar și cu utilizarea zilnică.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil. Diferite studii științifice au arătat că erorile de citire și greșelile de documentare influențează negativ calitatea citirilor tensiunii arteriale. Prin urmare, cântarele instrumentelor noastre de măsurare a tensiunii arteriale sunt ușor de citit și sunt oferite în diferite dimensiuni.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Utilizarea unei membrane speciale din cupru-beriliu temperat asigură durabilitate, împreună cu o precizie constantă ridicată a dispozitivului de măsurare;
– Suprafața carcasei asigură o igienă maximă, fiind lustruită manual și cromată. Cu un diametru de 56 mm, scara robustă este lizibilă în mod optim.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP. Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.

Conform cu standardele internaționale și cu liniile directoare ale EN 1060 și 93/42 /MDD. Garantat certificat conform DIN EN ISO. Perfect Aneroid este aprobat de FDA. Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka Perfect Aneroid 56 + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare verde:
– mărime 1, COD: 203.28482 – Preț: 841 lei;
– mărime 2, COD: 203.27482 – Preț: 841 lei;
– mărime 3, COD: 203.26482 – Preț: 848 lei;
– mărime 4, COD: 203.20482 – Preț: 834 lei;
– mărime 5, COD: 203.24482 – Preț: 916 lei;
– mărime 6, COD: 203.29482 – Preț: 984 lei.

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

SKU: 203.29482

S-ar putea să-ți placă și…

  • Tensiometru digital Erkameter E Flex

  • Tensiometru mecanic ERKA VARIO

  • Tensiometru digital Erkameter 125 PRO

  • Tensiometru cu manometru Erka Perfect Aneroid 48

Updating…
  • Niciun produs în coș.