Tensiometru cu manometru Erka Kobold

507 lei671 lei

Golește

Kobold este un tensiometru robust și de încredere pentru fiecare utilizator profesionist. Combinat cu un design optim și ușor și supapă cu șurub ultra-sensibil, garantează confortul maxim al utilizatorului în rutina zilnică a medicului, cu fiecare măsurare individuală.

Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran asigură durabilitatea, împreună cu o precizie constantă. În conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional, cum ar fi ANSI / AAMI SP 10, toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA sunt rezistente la șocuri, făcându-le ideale pentru utilizarea în practica zilnică. Acest lucru garantează o durată de viață maximă chiar și în utilizarea de zi cu zi.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, fac ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Utilizarea unei membrane speciale din cupru-beriliu temperat asigură durabilitate, împreună cu o precizie constantă ridicată a dispozitivului de măsurare;
– Diametru de 48 mm, scară robustă lizibilă în mod optim. Carcasa din alamă anodizată este ușor de curățat și asigură o igienă optimă a suprafeței.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime. Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka Kobold + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare gri:
– mărime 1, COD: 227.28493 – Preț: 540 lei;
– mărime 2, COD: 227.27493 – Preț: 540 lei;
– mărime 3, COD: 227.26493 – Preț: 548 lei;
– mărime 4, COD: 227.20493 – Preț: 507 lei;
– mărime 5, COD: 227.24493 – Preț: 604 lei;
– mărime 6, COD: 227.29493 – Preț: 671 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru Erka Kobold”
SKU: KOBOLD
Updating…
  • Niciun produs în coș.