Tensiometru cu manometru Erka Kobold Smart

880 lei1.438 lei

Golește

Cu inovatorul concept Smart, tensiometrul Erka Kobold Smart asigură o prevenire optimă a infecțiilor de-a lungul unor valori măsurate în mod absolut precis. Utilizarea tensiometrului Kobold Smart împreună cu manșeta moale ERKA GREEN CUFF Smart, conceput special pentru un singur pacient și o singură utilizare, reduce semnificativ riscul de contaminare încrucișată. În plus, manșetele inteligente pot fi curățate și dezinfectate foarte bine, repede și simplu.

Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran asigură durabilitatea, împreună cu o precizie constantă. În conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional, cum ar fi ANSI / AAMI SP 10, toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA sunt rezistente la șocuri, făcându-le ideale pentru utilizarea în practica zilnică. Acest lucru garantează o durată de viață maximă chiar și în utilizarea de zi cu zi. Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Manșete: dimensiunea potrivită a manșetei pentru fiecare pacient. Setul de manșete este complet și variază de la mărimea 1 (sugar) la 6 (coapsă);
– Utilizarea unei membrane speciale din cupru-beriliu temperat asigură durabilitate, împreună cu o precizie constantă ridicată a dispozitivului de măsurare;
– Conceptul Smart este simplu și eficient: dimensiunea este selectată pe baza tubului de manșetă standardizat în culori; manșetele pot fi schimbate în câteva secunde cu ajutorul sistemului de închidere rapidă;
– Diametru de 48 mm, scară robustă lizibilă în mod optim. Carcasa din alamă anodizată este ușor de curățat și asigură o igienă optimă a suprafeței.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.
Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka Kobold Smart + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare gri:
– mărime 1-6, COD: 227.71193 – Preț: 1438 lei;
– mărime 3-5, COD: 227.71293 – Preț: 913 lei;
– mărime 1-3, COD: 227.71393 – Preț: 880 lei.

● Tensiometru Erka Kobold Smart + cutie 10 manșete Green Cuff Smart Single Patient, culoare alb:
– mărime 1, COD: 227.58473 – Preț: 1178 lei;
– mărime 2, COD: 227.57473 – Preț: 1188 lei;
– mărime 3, COD: 227.56473 – Preț: 1163 lei;
– mărime 4, COD: 227.50473 – Preț: 1130 lei;
– mărime 5, COD: 227.54473 – Preț: 1224 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru Erka Kobold Smart”
SKU: KOBOLD-SMART
Updating…
  • Niciun produs în coș.