Stetoscop pediatric Erkaphon Child

197 lei

Golește

Erkaphon Child este un stetoscop special adaptat nevoilor asistentelor și îngrijitorilor în auscultarea copiilor. Diafragma cu formă ergonomică este potrivită pentru auscultarea optimală în zonele greu accesibile sau foarte mici.

Arcul montat binaural permite transmiterea optimă a sunetelor prin tubul cu un singur canal. Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscop conceput pentru medicina pediatrică.

Stetoscopul Erkaphon Child este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri închis, gri deschis, albastru închis, verde închis, verde deschis, burgund, albastru deschis, roz, violet.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop pediatric Erkaphon Child”
SKU: 547.00010
Updating…
  • Niciun produs în coș.