Stetoscop pediatric Erka Finesse2 Child

382 lei

Disponibil pentru precomandă

Stetoscopul pediatric Erka Finesse2 Child este extrem de versatil și oferă o acustică remarcabilă. Diafragma reversibilă are două părți astfel încât să acopere întreaga gamă de frecvență perfect audibilă. Membrana mai mare este potrivită pentru auscultarea copiilor sau pacienților foarte slabi, membrana mai mică pentru sugari și copii mici.

Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Două canale interne se află paralel în tubul stetoscopului. Acest lucru previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat din tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche.

Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscop conceput pentru specialiști în medicina pediatrică.

Stetoscopul Finesse Child este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, gri închis, albastru marin, verde închis, verde deschis, burgund, albastru deschis, roz, violet, roșu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop pediatric Erka Finesse2 Child”
SKU: 536.00000
Updating…
  • Niciun produs în coș.