Stetoscop pediatric Erka Finesse Child

366 lei

Disponibil pentru precomandă

Acustică perfectă pentru inimi mici cu stetoscopul pediatric Erka Finesse Child. Stetoscoapele pediatrice au o membrană mică și o piesă toracică pe două fețe, deci sunt ideale pentru pediatri. Clopotul deschis este special conceput pentru frecvențe joase, iar partea membranei pentru întregul spectru de frecvențe.

Toate variantele de stetoscope Finesse (Acoustic, Pulse și Child) au o membrană ce garantează transmiterea absolută a sunetului. Două canale interne funcționează paralel în tubul stetoscopului. Aceasta previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat în tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche.

Binauralele sunt înclinate standard la 15° pot fi adaptate individual la caracteristicile canalului urechii ale utilizatorului. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca zgomotul extern.

Membrana convexă pretensionată oferă o rezonanță excelentă și o transmisie sonoră. Diafragma din alamă asigură o igienă perfectă a suprafeței. Capul este dublu, reversibil, iar membrana garantează o auscultație optimă pentru întregul spectru de frecvențe. Clopotul este deschis, conceput special pentru frecvențele joase.

Toate componentele utilizate în stetoscop pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual și fără pori, fiind mai rezistentă la germeni și bacterii. Membrana stetoscopului a fost testată cu succes și certificată în consecință pentru biocompatibilitate, fiind sigură dermatologic.

Stetoscop conceput pentru specialiști în medicina infantilă și medici pediatri.

Stetoscopul Finesse Child este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, gri închis, albastru marin, verde închis, verde deschis, burgund, albastru deschis, roz, violet, roșu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop pediatric Erka Finesse Child”
SKU: 549.00000
Updating…
  • Niciun produs în coș.