Stetoscop Erkaphon Black Line

139 lei

Disponibil pentru precomandă

Erkaphon Black Line impresionează prin design-ul de culoare neagră și versatilitate. Este un stetoscop special adaptat nevoilor asistentelor și îngrijitorilor, fiind ideal pentru examinări de rutină și măsurarea tensiunii arteriale. Diafragma specială în permite auscultarea chiar și în locuri greu accesibile.

Arcul montat binaural permite transmiterea optimă a sunetelor prin tubul cu un singur canal. Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscop conceput pentru paramedici, medici asistenți, asistenți medicali anesteziști / îngrijitori, asistenți medicali / îngrijitori, studenți la medicină.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop Erkaphon Black Line”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: 544.70010

S-ar putea să-ți placă și…

  • Stetoscop Kawe Profi Cardiology

  • Stetoscop Erka Sensitive Porsche Design

  • Stetoscop Erkaphon Duo Alu

Updating…
  • Niciun produs în coș.