Comenzi telefonice 0753 105 000

Stetoscop Erka Sensitive

792 lei

Disponibil pentru precomandă

Stetoscopul Erka Sensitive, cu membrană dublă și geometrie optimă a camerei de sunet, permite auscultarea optimă atât a tonurilor joase, cât și a celor înalte, chiar și în punctele de auscultare greu accesibile, fiind deosebit de practic în medicina de diagnosticare pentru examinarea inimii, plămânilor și intestinelor.

Tubulatura dublă patentată Erka îmbunătățește semnificativ acustica stetoscoapelor pentru cardiologie, asigurând astfel o precizie sonoră de neegalat. Diafragma are formă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau pentru diferiți pacienți.

Toate componentele utilizate în stetoscop pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual și fără pori, fiind mai rezistentă la germeni și bacterii. Membrana stetoscopului a fost testată cu succes și certificată în consecință pentru biocompatibilitate, fiind sigură dermatologic.

Două canale interne funcționează paralel în tubul stetoscopului. Aceasta previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat în tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche. Binauralele sunt înclinate standard la 15° pot fi adaptate individual la caracteristicile canalului urechii ale utilizatorului. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca zgomotul extern.

Stetoscop conceput pentru toate tipurile de personal medical: anesteziști, cardiologi, medici de urgență, paramedici, medici de familie, interniști, medici asistenți, studenți de medicină, asistență medicală, anesteziști / îngrijitori, specialiști în boli respiratorii.

Stetoscopul Erka Sensitive este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, gri închis, albastru marin, verde închis, burgund, albastru deschis, roz.

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

SKU: 525.00000

S-ar putea să-ți placă și…

  • Stetoscop Kawe Prestige

  • Stetoscop Kawe Top Cardiologic

Updating…
  • Niciun produs în coș.