Comenzi telefonice 0753 105 000

Stetoscop Erka Finesse

366 lei

Disponibil pentru precomandă

Stetoscopul Erka Finesse, cu membrană dublă și geometrie optimă a camerei de sunet, permite o auscultare optimă pe toată gama de frecvențe. Auscultația este optimizată de greutatea specifică ridicată a corpului din alamă, deoarece aceasta previne în mod fiabil interferența cu zgomotul.

Stetoscoapele Finesse sunt disponibile în trei variante: Acoustic, Pulse și Child. Toate variantele au o membrană ce garantează transmiterea absolută a sunetului.

Două canale interne funcționează paralel în tubul stetoscopului. Aceasta previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat în tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche. Binauralele sunt înclinate standard la 15° pot fi adaptate individual la caracteristicile canalului urechii ale utilizatorului. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca zgomotul extern.

Membrana convexă pretensionată oferă o rezonanță excelentă și o transmisie sonoră de calitate. Diafragma din alamă asigură o igienă perfectă a suprafeței. Capul este dublu, reversibil, iar membrana garantează o auscultație optimă pentru întregul spectru de frecvențe. Clopotul este deschis, conceput special pentru frecvențele joase.

Toate componentele utilizate în stetoscop pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual și fără pori, fiind mai rezistentă la germeni și bacterii. Membrana stetoscopului a fost testată cu succes și certificată în consecință pentru biocompatibilitate, fiind sigură dermatologic.

Stetoscop conceput pentru anesteziști, cardiologi, medici de urgență, paramedici, medici de familie, interniști, medici asistenți, studenți de medicină, asistență medicală, anesteziști / îngrijitori, specialiști în boli respiratorii.

Stetoscopul Erka Finesse este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, albastru marin, verde inchis, burgundia, albastru deschis, roșu, roz.

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

SKU: 550.00000

S-ar putea să-ți placă și…

  • Stetoscop Erka Precise

  • Stetoscop Riester Anestophon

Updating…
  • Niciun produs în coș.