Stetoscop Erka Classic

448 lei

Disponibil pentru precomandă

Stetoscopul Erka Classic, cu membrană dublă și geometrie optimă a camerei de sunet, permite o auscultare optimă pe toată gama de frecvențe. Auscultația este optimizată de greutatea specifică ridicată a corpului din alamă, deoarece aceasta previne în mod fiabil interferența cu zgomotul.

Membrana dublă îmbunătățește semnificativ acustica stetoscoapelor pentru cardiologie, are formă ergonomică și este disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau pentru diferiți pacienți.

Două canale interne funcționează paralel în tubul stetoscopului. Aceasta previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat în tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche.

Binauralele sunt înclinate standard la 15° pot fi adaptate individual la caracteristicile canalului urechii ale utilizatorului. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca zgomotul extern.

Toate componentele utilizate în stetoscop pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual și fără pori, fiind mai rezistentă la germeni și bacterii. Membrana stetoscopului a fost testată cu succes și certificată în consecință pentru biocompatibilitate, fiind sigură dermatologic.

Conceput pentru cardiologi, medici de urgență, paramedici, medici de familie, medici asistenți, studenți la medicină, specialiști în boli respiratorii.

Stetoscopul Erka Classic este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, albastru marin, verde inchis, burgundia, albastru deschis, roșu, roz.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop Erka Classic”
SKU: 570.00000
Updating…
  • Niciun produs în coș.