Scutece incontinenta moderata MoliCare Premium Elastic 5 picaturi

89 lei

MoliCare Premium Elastic 5 picături – Pentru persoanele cu incontinență moderată urinară și fecală, cât și pentru pacienții imobilizați la pat, dependenți de îngrijire; proprietățile eficiente de protecție a pielii (Active Skin Protection) ajută la menținerea sănătății pielii și la evitarea iritațiilor.

Un nou sortiment de scutece pentru incontinență pentru adulți – MoliCare Premium Elastic, care înlocuiește sortimentul actual MoliCare Premium Slip. Sunt scutece moderne pentru incontinenta, cu corp absorbant, in forma anatomica, format din trei straturi, strat de distribuire uniforma a lichidului si uscare rapida, aripioare laterale moi si curbate, cu protectie impotriva scurgerilor. Prezinta fire elastice in zona pelviana, material textil in partea posterioara, si indicator de umiditate, suprafete laterale in zona soldurilor ce permit pielii sa respire, inchidere si deschidere facila.

Datorita corpului absorbant special, produsul MoliCare Elastic ofera un maximum de protectie impotriva scurgerilor, prin capacitatea de absorbtie si retinere. Are o capacitate ridicata de retentie, ajuta la mentinerea sanatatii pielii si ofera un grad ridicat de confort la purtare.

Recomandari:
Pentru persoanele cu incontinenta urinara si fecala moderata si pentru pacientii imobilizati la pat, extrem de dependenti; caracteristicile active de protejare a pielii (Activ Skin Protection), foarte eficiente, ajuta la mentinerea sanatatii pieli si la evitarea iritatiei de la inceput.

Variante:

• MoliCare Premium Elastic, marimea S, circumferinta talie/sold 60-85 cm, cutie 30 buc – COD: 165181
Pret: 71 lei

• MoliCare Premium Elastic, marimea M, circumferinta talie/sold 85-120 cm, cutie 30 buc – COD: 165172
Pret: 81 lei

• MoliCare Premium Elastic, marimea L, circumferinta talie/sold 115-145 cm, cutie 30 buc – COD: 165173
Pret: 89 lei

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

SKU: 165173
Updating…
  • Niciun produs în coș.