Home Aparate dezinfectie UV aer Midas an Air 12015

Midas an Air 12015

Cod produs:   PM00968
Producator:   www.promed.ro
Pret:   8.44440lei cu TVA
 
Contact: 0753 -105000 | 031-4028628  
Email: sales@promed.ro

Completati campurile marcate!

 
Descriere Midas an Air 12015
Sistem de dezinfectie UV aer.

Specificatii tehnice
 
Tensiunea de alimentare: 230Vca +10%;-15%; Frecventa nominala: 50/60Hz;
Puterea absorbita: 120W la 230V ca; Racordarea la reteaua electrica: prin intermediul unei prize cu impamantare; 
Nivel de zgomot: max.40 dB; Volum de aer circulat: 180m 3 /h;
Durata de viata a generatoarelor UV: 8000h; Nr. lampi UV: 6;
Dimensiuni: Lxlxh=980x440x240cm; Masa: ~20kg;
 
Aplicatii
 
unitati de alimentatie publica;
incaperi pentru ambalarea unor produse alimentare; 
industria alimentara;
spitale (unitati sanitare);
incaperi de arhivare a documentelor;
incaperi pentru pastrarea obiectelor de patrimoniu;
muzee;
institutii publice si private, receptii;
industria farmaceutica etc.  
 
Facilitati
 
  Timer electronic pentru a memora timpul total de utilizare a generatoarelor de ultraviolete;
Sistem bazat pe microprocesor, cu functii de autoverificare si monitorizare permanenta a dispozitivului, pentru detectarea eventualelor avarii ale acestuia (defectiunea generatoarelor de UVC, defectiunea sistemului de circulatie a aerului, depasirea duratei de functionare a generatoarelor de UV-C), in scopul determinarii unei eventuale incapacitati partiale sau totale a aparatului de a dezinfecta aerul. Sistemul avertizeaza optic si acustic si dezactiveaza automat aparatul, pana la remedierea avariei.
  Comutator pentru pornirea/oprirea aparatului si optional selectarea timpului de functionare in functie de volumul camerei pentru o dezinfectie eficienta si o durata de viata a generatoarelor maxima;
Avertizare optica si acustica asupra principalelor evenimente (pornire, oprire, avarie, expirarea duratei de viata a generatoarelor de UVC, etc.).
 
Principii de functionare
 
  Aerul incarcat cu microorganisme este antrenat in aparat de sistemului de circulatie a aerului. In interiorul carcasei sunt amplasate generatoarele de UV-C, a caror radiatie este concentrata printr-un sistem de oglinzi elipsoidale ce formeaza o cavitate rezonanta, ceea ce duce la un randament maxim al dispozitivului.
Timpul de circulatie al aerului este ales optim, tinandu-se cont de energia necesara distrugerii fiecarui tip de microorganism si de energia debitata de generatoare. Este important faptul ca folosirea acestui principiu brevetat a dus la marirea eficientei aparatului.
 
Avantajele sistemului
 
  Impiedica raspandirea epidemiilor, pastreaza si conserva obiectele si documentele arhivate, cavitatea rezonanta produce o doza mare de energie pe cm2, prin aceasta se realizeaza reducerea drastica a numarului de microorganisme (93-99%) la o singura trecere a aerului prin aparat, nu emite produse toxice, substituie varianta folosirii produsilor chimici, protejand personalul si mediul inconjurator datorita consumului mic de energie, realizeaza importante economii nu genereaza ozon si nu ionizeaza aerul din incapere.

 
Alte produse din categorie