Klintensiv gel dezinfectant maini 5l

230 lei

Stoc epuizat

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT este un gel hidroalcoolic pentru dezinfectarea și menținerea igienei în scopul dezinfecției mâinilor prin frecare. Pentru uz profesional. Gel dezinfectant pe baza de etanol 85%. Capacitate: 5L.

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT are acțiune rapidă, fiind un produs ideal pentru utilizări frecvente în cabinetele medicale, între pacienți. Substanțele protectoare și hidratante pentru epidermă asigură echilibrul lipidic prevenind apariția zonelor uscate și senzația de piele crăpată după utilizări multiple, într-un interval de timp relativ mic.

MOD DE UTILIZARE:

Se utilizează ca atare. Pentru dezinfectare igienică se folosesc 3 ml – timp de contact 30 secunde; pentru efectul virucid , timp de contact 3 minute. Recomandăm ca înainte de utilizare să se scoată bijuteriile sau accesoriile de pe mâini.

Înainte de aplicare, pielea mâinilor trebuie să fie uscată. Se aplică 2-3 ml de gel KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT. Se freacă mâinile frontal, palmă pe palmă, apoi se alternează palma cu dosul mâinilor. Se freacă cu atenție vârful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu pacienții și se freacă cu atenție și încheieturile degetelor, în cutele epidermei.

SKU: PM00932
Updating…
  • Niciun produs în coș.