Klintensiv dezinfectant suprafete 5L

73 lei

Stoc epuizat

Dezinfectant pentru suprafete pe baza de compusi de amoniu cuaternar 0,09%, clorura de didecildimetilamoniu 0,34%.

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE este o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de folosire, recomandata pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. Este o solutie ideala pentru dezinfectarea rapida, cu efect maxim asupra suprafetelor: scaune de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piese de mâna (turbina, contraunghi, piesa dreapta), brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru din spatii private si zone de sanatate publica.

Este o solutie cu proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, creat în functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEÅ¢E direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste întreaga suprafata si obiectele care trebuie dezinfectate ( se poate utiliza o bucata de material textil netesut). Se lasa sa actioneze min.5 minute. Nu se clateste.

SKU: 00001200
Updating…
  • Niciun produs în coș.