Klintensiv dezinfectant instrumentar 1l

55 lei

Stoc epuizat

Dezinfectant concentrat pentru instrumentar pe baza de Polihexametilenbiguanid 1,3%, Benzil-C12-18-alchildimetil 2,8%, Clorura de didecil dimetil amoniu 18%. Capacitate: 1000 ml.

DOMENIU DE APLICARE: Este o solutie concentrata, cu proprietati detergente si dezinfectante fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida creat în functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia, pentru dezinfectarea, presterilizarea si curatarea tuturor instrumentelor din domeniul medical si spaÈ›ii private, având ca substante active sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida. Contine inhibitori de coroziune si agent de complexare.

MOD DE UTILIZARE : solutie concentrata pentru uz profesional. Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs la 1 l de apa, instrumentarul se curata, apoi se imerseaza în solutia preparata, timpul de contact fiind de minimum 5 minute, dupa care se clateste cu apa curenta. In functie de gradul de murdarie se prepara solutia cel putin o data pe zi. Se poate utiliza în cuvele cu ultrasunete.

Precautiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat , cu cunoasterea normelor de siguranta în domeniu. Se va utiliza cu manusi de protectie. Se recomanda a fi utilizate în încaperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi pastrat închis, în ambalajul original, la racoare si la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocida sau cu alti detergenti, în special cu cei care contin surfactanti anionici sau aldehide.

SKU: 00001117
Updating…
  • Niciun produs în coș.