Incidin Pro

360 lei

Stoc epuizat

Detergent  dezinfectant pentru suprafete(pavimente) si mobilier medical.1 litru concentrat=400 litri solutie lucru. Dilutie recomandata 0.25%. Capacitate: 6L.

Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este completata de timpii de contact scazuti si compatibilitate excelenta cu materialele. Eficace impotriva bacteriilor, levurilor si a virusurilor (inclusiv norovirus), Incidin Pro este recomandat pentru zone cu risc inalt si pentru o gama larga de suprafete, de la cabinete medicale si spatii publice pana la sali de operatii si sectii de terapie intensiva.

– Putere de curatare excelenta si compatibilitate cu materialele.
– A fost testat minutios pe toate tipurile de suprafete regasite in mod frecvent in spatiile medicale – de la metale, linoleum si obiecte din PVC pana la ceramica, plastic si cauciuc – obtinandu-se rezultate excelente.

Testele efectuate conform standardelor EN relevante pentru domeniul medical, au confirmat, pe baza celor mai noi metode DVV, spectrul larg de eficacitate al produsului Incidin Pro, inclusiv impotriva Norovirusului. A se vedea detalii in tabelul de mai sus. Formula fara aldehide, parfum si coloranti.

Sistemul de ingrediente non-volatile si fara parfum asigura o utilizare comoda si mai ales sigura.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Diluati concentratul cu apa de calitate adecvata (max 30ºC) pana la concentratia dorita.
Umectati complet suprafata cu o cantitate suficienta de solutie si lasati sa se usuce.

SKU: PM00944
Updating…
  • Niciun produs în coș.