Incidin Oxyfoam S

55 lei

Stoc epuizat

Produs sporicid spuma pentru dezinfectia rapida a aparaturii medicale si a suprafetelor pe baza de peroxid de hidrogen 1,5%. Flacon de 0,75l.

Indicat în unități sanitare, pentru: cabinete medicale, policlinici, laboratoare, zone cu risc înalt, blocuri operatorii, săli de naștere, secții nou-născuți, săli de tratamente și pansamente, secții ATI, saloane de bolnavi, blocul alimentar, grupuri sanitare.

– Curățarea și dezinfecția suprafețelor mari inerte, pavimente (ciment, mozaic, gresie, marmură, linoleum, lemn lăcuit, plastic, metal), pereți (faianțați, vopsiți în ulei etc.)
– Curățarea și dezinfecția obiectelor de inventar (mobilier de spital, tărgi, cĂrucioare, scaune mobile, canapele de consultație și tratament, paturi, mese de operație, brancarde, cărucioare, obiecte sanitare și mobilier din autosanitare, din orice material: plastic, metal nichelat sau cromat, cauciuc, lemn lăcuit sau vopsit, sticlă, ceramică)
– Curățarea și dezinfecția echipamentelor, dispozitivelor și aparaturii medicale

Indicat în unități sanitare, indiferent de forma de organizare, pentru: cabinete medicale, policlinici, laboratoare, zone cu risc înalt, blocuri operatorii, săli de naștere, secții nou-născuți (inclusiv pentru incubatoare), săli de tratamente și pansamente, secții ATI, saloane de bolnavi, blocul alimentar, grupuri sanitare

– Tipul preparatului: Concentrat lichid

Indicații de folosire și dozaj:

– Incidin Oxyfoam S se folosește sub formă de soluție de lucru. Soluția de lucru se prepară cu apă rece de la robinet.
– Se adaugă cantitatea necesară de produs pulbere în apă și se amestecă de cîteva ori într-un interval de 15 min., pînă la dizolvarea completă. Soluția este acum gata de a fi utilizată. Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei.

Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor de anestezie, protezelor dentare

Imediat dupa utilizare, se introduc instrumentele medicale și garniturile de anestezie în solutia de lucru de concentrație recomandată. Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac în elementele componente. Aveți grijă ca instrumentele să fie scufundate complet în soluția de lucru, evitînd formarea de bule de aer. După timpul de acțiune recomandat, instrumentele se scot și se clătesc cu apă sterilă (in cazul dezinfectiei de nivel inalt) sau cu apă distilată (in cazul dezinfectiei de nivel scăzut).

Dezinfectia suprafetelor mari inerte, a căzilor de fizioterapie și a incubatoarelor pentru nou-născuți
Se prepară soluția de lucru de concentrația recomandată, se aplica prin stergere si se lasa sa se usuce.

Dozaj
– Incidin Oxyfoam S se diluează în apă de la robinet, rece sau călduță (max. 40ºC). Dozarea se realizează manual, cu ajutorul pompei dozimetrice (pentru canistra de 6 litri) sau prin utilizarea capacului dozator (pentru flaconul de 2 litri).
– Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei. Soluția de lucru se aplică prin ștergere sau pulverizare. Suprafața de curățat și dezinfectat trebuie să fie ștearsă/acoperită complet cu soluție de lucru. Se lasă să se usuce. Nu necesită clătire. Nu necesită adăugarea altor detergenți.
– Pentru dezinfecția suprafețelor lavabile, a obiectelor și a echipamentelor în spitale, cabinete medicale, policlinici medicale: 0,25% – 15 min.
– Activitate bactericidă (inclusiv mycobactericidă) și fungicidă: 0,25% – 15 min.
– Activitate virucidă: asupra virus Hepatitic B, virus Hepatitic C,, HIV: 0,25% – 15 min. asupra Adenovirus și Poliovirus: 0,25% – 30 min. asupra Rotavirus 0,5% – 15 min.: asupra virusului Herpetic: 0,5% – 5 min.

SKU: 00001184
Updating…
  • Niciun produs în coș.