Incidin Active

135 lei

Stoc epuizat

Produs sporicid pe baza de oxigen activ pentru dezinfectia suprafetelor in sectoare cu risc crescut – acid peracetic. Cutie de 1,5 kg.

– Eficacitate extinsa bactericida, levuricida, virucida, si sporicida, inclusiv Clostridium difficile: Recomandat pentru unitatile de terapie intensiva si zonele cu risc inalt.
– pH neutru al solutiei de lucru: Compatibilitate excelenta cu materialele, poate fi utilizat pe dispozitive medicale, pardoseli si pereti.
– Performante excelente de curatare si dezinfectie intr-o singura etapa = Economie de timp pentru utilizator.
– Dezinfectia puternica a suprafetelor combinata cu proprietatile excelente de curatare sunt caracteristice pentru Incidin® active. Sistemul “PerOxyBalance®” de generare a acidului peracetic are capacitatea de a distruge toate tipurile de virusuri.
– Incidin® active indeplineste cerintele unei game largi de standarde internationale de testare, facand ca acesta sa fie un produs de incredere pentru toate zonele cu risc inalt.

Mod de folosire:
Preparati o solutie 2%: Adaugati 20g de pulbere (1 masura de dozare) la 1L de apa sau goliti continutul unui plic de 160g in 8L de apa. Amestecati solutia de cateva ori. Dupa 15 minute solutia este gata de utilizare. Umectati complet suprafetele conform procedurilor corespunzatoare.

Spectru de actiune:
– EN 13727 Bactericid
– EN 13624 Levuricid
– Dezinfectia suprafetelor cu actiune mecanica conf. DGMH (2001) (bactericid, levuricid, tuberculocid)
– EN 14348 Tuberculocid
– EN 13704 Sporicid
– EN 14476 Virucid

SKU: 00001208
Updating…
  • Niciun produs în coș.