Gel steril Hydrosorb Gel

342 lei

Disponibil pentru precomandă

Gel steril, transparent, vascos, dozat prin seringa, pentru tratamentul umed al plagilor. Disponibil in cutie cu 10 seringi sigilate individual de 15g.

Gel steril, transparent, vascos, format din apa cu continut de electroliti, ce ofera un mediu echilibrat si umed de la inceput; Hydrosorb Gel inmoaie si hidrateaza tesutul necrotic uscat, faciliteaza indepartarea tesutului devitalizat si absoarbe exsudatul din plagile cu nivel scazut de exsudat.

Hydrosorb Gel poate fi spalat cu o solutie de clatire sterila fara a deranja plaga; disponibil in seringi cu dozaj, cu scara de masurare in directii opuse, pentru a permite stabilirea corecta a volumului utilizat pentru umplerea plagii, cat si a volumului ramas.

Disponibil in seringi sigilate individual.

Recomandari:
• Pentru tratamentul umed al plagilor superficiale si adanci cu o cantitate mica de exsudat, ex. in ulcerele de gamba, ulcerele de decubit cat si arsurile de gradul doi (gradul 2B). Gelul faciliteaza curatarea chirurgicala endogena a plagii si indepartarea tesutului necrotic si devitalizat, prin inmuierea si hidratarea tesutului necrotic.
• Se aplica un strat de aproximativ 5 mm de gel pe plaga, dupa care se acopera plaga cu un pansament secundar adecvat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel steril Hydrosorb Gel”
SKU: 900844
Updating…
  • Niciun produs în coș.