Promed Pupinele / Autoclave Autoclav clasa B Eurohansin HS2522B
Poza Autoclav clasa B Eurohansin HS2522B. Poza 4638

Autoclav clasa B Eurohansin HS2522B

Cod produs:   HS2522B
Pret:   15.00000lei cu TVA
 
Contact: 0753 -105000 | 031-4028628  
Email: sales@promed.ro

Completati campurile marcate!

 
Descriere Autoclav clasa B Eurohansin HS2522B

Autoclav clasa B Eurohansin HS2522B este un sterilizator mic cu abur din clasa B este optim pentru a steriliza dispozitivele medicale.

1. Timp de sterilizare foarte mic
Durata totală necesară a ciclului de funcționare a acestui sterilizator de abur din clasa B este redusă cu aproximativ 30% comparativ cu modelele din clasa B, prin urmare eficiența de funcționare a sterilizatorului este îmbunătățită îndeplinind în mod remarcabil cerințele de sterilizare și uscare reglementate conform standardelor europene (EN 13060).

2. Generator exterior de abur unic
Generatorul de abur mic integrat, nou dezvoltat de tehnologia noastră avansată, poate vaporiza instantaneu apa de alimentare din rezervor, iar aburul generat este injectat în cameră ca mediu de sterilizare, prin urmare camera este mai puțin contaminată decât aburul intern tipul de generare și spațiul de încărcare utilizabil este lărgit deoarece nu există un ansamblu de încălzire în cameră.

3. Utilizarea aburului curat la fiecare ciclu
Apa uzată după finalizarea unui ciclu de sterilizare este colectată în recipientul de colectare proiectat separat cu rezervorul, prin urmare aburul saturat generat de o apă curată poate fi furnizat întotdeauna pentru a efectua fiecare ciclu de sterilizare.

4. Camera de sterilizare sigură și durabilă
Prin adoptarea unei camere integrale fără sudură, durabilitatea este excelentă si sigura, unde nu pot aparea accidental probleme, cum ar fi scurgeri de vapori sub presiune și vid în timpul desfășurării unui ciclu.

5. Diferite programe ciclice
6 tipuri de programe ciclice de bază pentru sterilizarea instrumentelor medicale înfășurate sau dezambalate, produselor din rășini sintetice, produselor din cauciuc, produselor textile, produselor din sticlă,  și 2 tipuri de programe de testare pentru verificarea capacității de îndepărtare a aerului din cameră sunt instalate practic în sterilizator, prin urmare operatorul poate selecta un program de ciclu corespunzător și poate efectua sterilizarea convenabil. În plus, permite utilizatorilor să schimbe parametrii programului de ciclu ca utilizatori, dacă este necesar

6. Funcția de autodiagnosticare sigură și convenabilă
În cazul în care a apărut o eroare în timpul operării sterilizatorului, acesta este detectat și pe ecranul LCD este afișat codul de eroare care însoțește o alarmă sonoră, iar ciclul în desfășurare este întrerupt automat pentru siguranță prin programul de autodiagnostic încorporat.

7. Monitorizarea convenabilă a procesării unui ciclu
Operatorul este capabil să verifice un ciclu care avansează pe monitorul LCD, deoarece starea funcționării sterilizatorului este afișată digital în timp real pe acesta.

8. Stocarea datelor de execuție a ciclului
Înregistrările privind performanța ciclului executate cel puțin timp de 11 ani sunt stocate în unitatea de comandă în ordine. Utilizatorul poate căuta în mod automat rezultatele ciclului de sterilizare efectuat anterior prin introducerea ciclului de dată efectuat sau a numărului de cicluri și poate imprima înregistrarea rezultatelor prin imprimanta  încorporată.
Utilizatorul poate descărca sau stoca aceste date în memoria USB și poate monitoriza funcționarea sterilizatorului pe PC-ul extern prin conectarea cablului USB sau LAN la porturile de comunicație încorporate. Mai mult decât atât, programul de comunicare  permite utilizatorului să gestioneze simultan operarea multipla (maximum 15 seturi) de sterilizari.

9. Imprimarea înregistrării ciclului de sterilizare
Imprimanta termica poate imprima a imprima performanta ciclului.

Detalii tehnice:
Dimensiuni: W513 x D625 x H442 ㎜
Camera: IDØ 255 x L447 ㎜, Vol: 22 l, Material: STS 316L
Presiunea maxima de lucru: 2,4 bar / min.
Presiune de lucru: -1,00 bar
Temperatura maxima de lucru: 138,0 ℃ / Presiune de încercare: 5,13 bar
Tava W195 x D375 x H18 ㎜, 4 ea
Rezervor de colectare Volum: 6,0 l / 6,0 l (Nivel complet de apă)
Temperatura de funcționare 121.0 ℃ ~ 135.0 ℃ (rezoluție afișaj; 0.1 ℃)
Metoda de eliminare a aerului : Vacuum / Gravitate
Dispozitiv de eliminare a aerului : Pompă de vid (tip diafragmă)
Filtru de aer:  Randament de filtrare: 99,999% pentru particule de 0,3 </s> microprocesor de control
Ecran grafic: LCD (iluminare spate cu LED), rezoluție; 128 × 64 de puncte
Imprimanta termica
Sursă de alimentare AC 220V, 50 / 60Hz
Consum de energie 2.700 W
Greutate netă 52 kg

Produs in Korea. Garantie 24 luni. 
Alte produse din categorie
Produse recomandate
Promotii
-14%
1690.00 lei
1984.00