Aparat de masaj Laica Bodyform BM4700

450 lei

Aparat de masaj Laica Bodyform BM4700 este noul electrostimulator Laica Bodyform BM4700 este extrem de simplu de folosit, netoxic, neinvaziv si ideal pentru a fi folosit acasa. Se bazeaza pe stimularea electrica de joasa frecventa care reproduce mecanismul natural al contractiei musculare.

Stimulatorul muscular electronic EMS si stimulatorul muscular analgezic TENS sunt metode de tratament neconventionale care au capatat un rol semnificativ în societatea moderna judecând dupa numarul în crestere de oameni care le folosesc într-o gama variata de situatii: sport, înfrumusetare, reabilitare, cu scop analgezic.

Din timpuri stravechi, omul a fost constient de proprietatile terapeutice ale curentului electric; de fapt, romanii în antichitate foloseau torpila (un peste care produce curent electric puternic) pentru a trata anumite dureri usoare.

Noul electrostimulator Laica Bodyform BM4700 este extrem de simplu de folosit, netoxic, neinvaziv si ideal pentru a fi folosit acasa. Se bazeaza pe stimularea electrica de joasa frecventa care reproduce mecanismul natural al contractiei musculare.

Creierul trimite catre muschi impulsuri de natura electrica, prin urmare aparatul poate reproduce aceleasi impulsuri pentru a stimula muschii prin electrozii aplicati direct pe piele.

Acest electrostimulator are 2 canale de tratament independente, care folosesc simultan 8 electrozi. Electrostimulatorul Laica Bodyform BM4700 este echipat cu 107 programe de masaj presetate si permite reglarea intensitatii stimularii de la 0 la 15 niveluri diferite. Aparatul dispune de o carcasa practica si 2 seturi de cabluri:

  • 2 cabluri cu câte 2 accesorii fiecare (total 4 electrozi) destinate a fi utilizate pentru o activitate puternic intensiva si prelungita si pentru munca grea.
  • 2 cabluri cu câte 4 accesorii fiecare (total 8 electrozi) destinate a fi utilizate pentru activitati relaxate, relaxare si masaje.

Laica Bodyform BM4700 este echipat cu un cronometru pentru a seta durata fiecarei sesiuni. Sigur si simplu de utilizat, având un afisaj LCD pentru o citire optima.

 

 

SKU: 00000713
Updating…
  • Niciun produs în coș.